MODERNE VEZE, U KRIZI: Sve češće se provjeravaju mobilni, telefoni jedni drugima…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prema anketi koju je sprovela kompanija Avast, skoro jedan od pet muškaraca i jedna od četiri žene su priznali da tajno provjeravaju telefon svog partnera…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… subota, 17.11.2018… 23: 09…MODERNE VEZE, U KRIZI: Sve češće se provjeravaju mobilni, telefoni jedni drugima…

– Konstantno provjeravanje telefona partnera je vrlo delikatna situacija. Obično provjeravanje telefona partnera ukazuje na nepovjerenje. Ako pokušavate da postignete udobnost ili sigurnost u vezi s nečim što vas uznemirava, vjerovatno je bolje da se obratite svom partneru i porazgovarate, rekla je bračna savjetnica Stefani Makadan.

Veliki broj bračnih savjetnika takođe smatra da je crveni alarm kada jedan od partnera počne da kontroliše i provjerava aktivnosti drugog partnera. To je znak da dolazi do gubitka povjerenja i da se trebaju što pije preduzeti adekvatne mjere koje će predstavljati pokušaj očuvanja veze.

Većinu ljudi koji špijuniraju je sramota zbog tih postupaka, ali obično provjeravaju aktivnosti svog partnera na društvenim mrežama u stanju očaja. Do provjeravanja aktivnosti na mobilnim telefonima najčešće dolazi zbog toga što ne vjeruju svojim partnerima kada im kažu šta zaista čine u stvarnosti, a nerijetko sumnjaju i na prevaru.

Čitaj još:   Vic Dana ĐURO, gura dječija kolica parkom...

Elizabet LaMote, bračna terapeutkinja i osnivačica Centra za savjetovanje i psihoterapiju u Vašingtonu izjavila je kako su sve češće situacije kada dolazi do raskida veze upravo zbog toga što se jedan od partnera ljuti zbog narušavanja privatnosti “čačkanjem” telefona.

– Ako napravite invaziju na privatnost, a ništa ne preduzmete na ozdravljenju i obnovi povjerenja, to vam govori da prolazite kroz tešku emotivnu krizu. To nije zdravo, istakla je ona.

Isto tako, stručnjaci za veze savjetuju da je najbolje direktno porazgovarati sa svojom djevojkom ili dečkom o svim vašim sumnjama.

Zaključak ankete je da ako je vaš odnos otvoren, pošten i ima redovne rutine koje grade povjerenje, onda neće biti potrebne nikakve skrivene aktivnosti. Iako ćete u jednom momentu posumnjati u vijernost partnera, što je apsolutno normalno, sačekajte dok ne uočite jasne znakove prevare…

Čitaj još:   DRAMATIČNO UPOZORENJE: Švajcarska ostaje bez snijega???

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši