IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO DOBIO, “NEMORALNU” PONUDU OD ŽELJKE: MILE, pravio scene po Novom Sadu…

“Ne volim kada me nazovete Bosancem, kada me pitate šta ima u Bosni. Pokušajte da nas više poštujete”, kazao je Dodik…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…26.11.2018… 07: 53… VUČKO DOBIO, “NEMORALNU” PONUDU OD ŽELJKE: MILE, pravio scene po Novom Sadu…

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas građanima Srbije 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji i pozvala državni vrh Srbije na jedinstvo srpskog naroda i zajedničko nastupanje u političkom u ekonomskom smislu.

“Kao predsjednik Republike Srpske u ime svih građana želim da čestitam svim građanima Srbije ovaj veliki dan, ali isto tako da još jednom pozovem na jedinstvo, na slogu, da se držimo zajedno, da obilježavamo važne datume iz prošlosti zajedno, ali isto tako da nastupamo zajedno i u političkom i u ekonomskom smislu”, rekla je Cvijanovićeva.

Vučić nije imao komentar na ovu Cvijanovićkinu ponudu.

Cvijanovićeva je danas sa Miloradom Dodikom u Novom Sadu prisustvovala otkrivanju spomenika kralju Petru Prvom Karađorđeviću u okviru obilježava 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Čitaj još:   Da nije strašno, bilo bi smiješno: Mensurov prijatelj pita"kome puca arkada suprotno od strane udarca" (foto i video)

Međutim, Dodik je danas bio vidno nervozan. On je za govornicom očitao lekciju okupljenima i tražio od njih da ga viš ne zovu Bosancem.

“Došao sam ovdje da kažem da nemoj da ko slučajno kaže da sam bosanski Srbin. Ja to nisam. Ja sam Srbin i pripadam srpskom narodu. Govorim srpski jezik. Pišem srpsko pismo i tako se osjećam. Vjerujem da nikoga ne vrijeđam”, rekao je Dodik i dodao:

“Ne volim kada me nazovete Bosancem, kada me pitate šta ima u Bosni. Pokušajte da nas više poštujete. Mi smo Srbi iz Republike Srpske, kazao je Dodik.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši