VUČKO DOBIO, “NEMORALNU” PONUDU OD ŽELJKE: MILE, pravio scene po Novom Sadu…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Ne volim kada me nazovete Bosancem, kada me pitate šta ima u Bosni. Pokušajte da nas više poštujete”, kazao je Dodik…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…26.11.2018… 07: 53… VUČKO DOBIO, “NEMORALNU” PONUDU OD ŽELJKE: MILE, pravio scene po Novom Sadu…

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas građanima Srbije 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji i pozvala državni vrh Srbije na jedinstvo srpskog naroda i zajedničko nastupanje u političkom u ekonomskom smislu.

“Kao predsjednik Republike Srpske u ime svih građana želim da čestitam svim građanima Srbije ovaj veliki dan, ali isto tako da još jednom pozovem na jedinstvo, na slogu, da se držimo zajedno, da obilježavamo važne datume iz prošlosti zajedno, ali isto tako da nastupamo zajedno i u političkom i u ekonomskom smislu”, rekla je Cvijanovićeva.

Čitaj još:   GOVOR MAJKE I OCA ZALEDIO DODIKA: "Mile, nema te od ponedjeljka, U ČETVRTAK ĆU JA UBICAMA PRESUDITI"

Vučić nije imao komentar na ovu Cvijanovićkinu ponudu.

Cvijanovićeva je danas sa Miloradom Dodikom u Novom Sadu prisustvovala otkrivanju spomenika kralju Petru Prvom Karađorđeviću u okviru obilježava 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Međutim, Dodik je danas bio vidno nervozan. On je za govornicom očitao lekciju okupljenima i tražio od njih da ga viš ne zovu Bosancem.

“Došao sam ovdje da kažem da nemoj da ko slučajno kaže da sam bosanski Srbin. Ja to nisam. Ja sam Srbin i pripadam srpskom narodu. Govorim srpski jezik. Pišem srpsko pismo i tako se osjećam. Vjerujem da nikoga ne vrijeđam”, rekao je Dodik i dodao:

“Ne volim kada me nazovete Bosancem, kada me pitate šta ima u Bosni. Pokušajte da nas više poštujete. Mi smo Srbi iz Republike Srpske, kazao je Dodik.

Čitaj još:   Danas sunčano vrijeme, za vikend padavine... (foto)

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *