Balkan, hoće SRPSKE MILIONE: Loto, RUŠI SVE GRANICE, sve zbog HISTORIJSKE PREMIJE…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U  Sandžaku i širom Srbije, ali i okolnim zemljama vlada prava loto histerija! Čeka se rekordna, historijska “sedmica vrijedna čak” 4.850.000 eura!!!

NOVI PAZAR: Srbija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…27.11.2018… 09: 57…  Balkan hoće SRPSKE MILIONE: Loto, RUŠI SVE GRANICE, sve zbog HISTORIJSKE PREMIJE…

Ko je izvuče, oboriće rekord iz 2010. godine, kada je misteriozni dobitnik uplatio kombinaciju vrednu 485.247.070. dinara, što je prema tadašnjem kursu bilo oko 4, 84 miliona eura. Nikada prije i poslije toga u Srbiji nie izvučena vrijednija sedmica.

Zbog nezapamćene loto groznice, prema saznanjima medija, hiljade Hrvata, Mađara, Bugara, Rumuna, Makedonaca ovih dana prelaze srpsku granice i uplaćuju tikete nadajući se historijskom dobitku. U Lutriji Srbije kažu da je uplata veća nego ikada, što i ne čudi, jer se sedmica čeka cijelih deset mjeseci.

Čitaj još:   Napadi na ministra zdravlja i njegovu porodicu Kenana Hrapovića, medijski drzak je linč... (foto)

Prema rečima izvora bliskog Lutriji Srbije, uplata loto tiketa raste a posebno u pograničnim mjestima, gdje svoje kombinacije uplaćuju i stranci.

U Državnoj lutriji Srbije zvanično kažu da je uplata veća nego ikada i da postoji veliko interesovanje i igrača iz okolnih zemalja.

– Jedna od najčešće uplaćivanih kombinacija je 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, dok je u stopu prate kombinacije prvih sedam i poslednjih sedam brojeva. Interesantno je i da je do sada najviše puta izvučen broj 23, dok je Boegrad i dalje grad koji vodi po broju loto milionera – kažu u Državnoj lutriji.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši