Tramp i Putin, ignorišu jedan drugog na samitu G20… (foto, video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DVA GIGANTA Predsjednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, nisu se ni pozdravili na samitu G20, nakon što je njihov planirani sastanak otkazan…

Buenos Aires: Svijet, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, subota…01.12.2018… 10: 59…Tramp i Putin, ignorišu jedan drugog na samitu G20… (foto, video)

Međutim, pošto su se obojica nalazili u istoj prostoriji, kamera je uspjela da zabilleži njihove poglede i osmjehe.

Prvo veče samita G20 obeleženo je drugarskim pozdravom Vladimira Putina i saudijskog princa Muhameda bin Salmana, kao i međusobnim ignorisanjem ruskog predsednika američkog lidera.

Je li saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman naredio ubistvo novinara Jamala Khashoggija? Sve indicije i dosad prikupljeni dokazi od strane turskih vlasti upućuju na to. On je takve optužbe odbacio u jednom jedinom istupu u javnosti, a Rijad je u rijetkim priopćenjima vezanim za gnjusno ubistvo odbijao priznati da je saudijski princ umiješan u zločin koji se dogodio 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu.

Predsednik Rusije Vladimir Putin rukovao se u petak sa saudijskim naslednim princom Muhamedom bin Salmanom pred početak plenarnog zasedanja G20 u Buenos Ajresu.

Tramp se pravio da se ništa posebno nije ni desilo…

izvor agencija

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *