IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROVJERILI SMO: Zašto se u braku, zapuštaju muškarci, a zašto žene???

SVAKAKO DA, Često ćete čuti da bračni parovi sve manje vremena posvećuju vježbanju i nekvalitetno se hrane, a sve više sjede pored televizora, jedu brzu hranu i nemaju želju da rade na sebi, jer su svoj cilj ispunili- udale su se ili oženili su se…

ISTANBUL:Regija, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…04.12.2018… 22: 49…PROVJERAVALI SMO: Zašto se u braku zapuštaju muškarci, a zašto žene???

Naučnici su već nekoliko puta dokazali da su muškarci i žene u brakovima skloniji gojaznosti i zapuštanju izgleda…

Čini se da se više ženama zamijera da nakon udaje i dobijanja djece prestaju da brinu o svom izgledu.

Muškarcima to smeta i nekada je upravo ovo razlog prevara pa čak i razvoda brakova. Zaboravlja se činjenica da su i muškarci ti koji prestaju da mare za svoj izgled, a njihovi razlozi su drugačiji od ženskih. 

Muškarci se češće zapuštaju iz manjka neizvesnosti i izazova, a žene zbog iscrpljenosti i premora. Oboma je zajedničko to što prestaju da se trude, opuste se i prepuste na loš način.

Čitaj još:   SLIKE I SCENE STRAVE SA AUTOPUTA: Autobus iz Srbije prevrnuo se u Mađarskoj u kome je bilo 55 putnika i dva vozača... (foto)

Naravno, ovo nije striktno pravilo i posebnu komplikaciju predstavlja ukoliko je sa ovim udružena i zloupotreba alkohola ili lijekova, tada je situacija mnogo ozbiljnija…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši