IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: MILOJKO Spajić da odbije ucjene ANDRIJE Mandića i MILANA Kneževića, imaće našu podršku za izglasavanje zakona za IBAR… (foto)

Rezolucija o genocidu u Jasenovcu je kukavičje jaje koje je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić podmetnuo Crnoj Gori da bi zaustavio njen put u Evropsku uniju (EU), saopštio je danas Andrija Nikolić šefa Kluba poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore.

On je dodao da Klub poslanika DPS poziva predsjednika Vlade Crne Gore Milojka Spajića da kako je rekao odbije ucjene predsjednika Skupštine Crne Gore i lidera Nove srpske demokratije (NSD) Andrije Mandića i predsjednika i poslanika Demokratske narodne partije (DNP) Milana Kneževića.

“Pozivamo Spajića da odbije ucjene Mandića i Kneževića i da ne ulazi u rizik rušenja evropske budućnosti – imaće našu podršku za izglasavanje zakona za IBAR”, napisao je Nikolić na društvenoj mreži Iks.

Čitaj još:   Nikolić: Ako je jedno od rješenja MANJINSKA VLADA, kuca se na otvorena vrata DPS- a...

“Vijesti” su juče objavile da je Mandić na jučerašnjoj sjednici kolegijuma saopštio da će Predlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu biti na dnevnom redu parlamenta krajem juna.

izvor: standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DRITAN Abazović: MILOJKA Spajića, DPS ga je ponizio, radi što mu sponzori kažu, ujak mu je vodio pregovore o Vladi... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more