IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKU, POZLILO NA PRVOJ TERAPIJI U BANJI: Srce počelo ubrzano da KUCA, GUŠIO SE…

Zdravstveno stanje Darka Lazića, koji već nekoliko dana boravi u Institutu za rehabilitaciju Selters u Mladenovcu, naglo se pogoršalo nakon što je krenuo na fizikalnu terapiju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda… 05.12.2018… 15: 33…DARKU, POZLILO NA PRVOJ TERAPIJI U BANJI: Srce počelo ubrzano da KUCA, GUŠIO SE…

Naime, samo dan nakon što je Lazić, prvi put poslije nesreće, stao na noge, DARKO, ali i medicinsko osoblje Seltersa suočili su se sa novim problemom.

Lazić se bori sa anksioznošću, a prvi napad panike doživeo je na prvoj terapiji.

– U poslednjih mijesec dana, Darko je preživio mnoge zdravstvene probleme i komplikacije, ali je ipak na neki način bio zaštićen od pritisaka vanjskog svijeta. Ležao je na intenzivnoj nezi skoro mjesec dana, obilazili su ga samo ljekari, porodica i djevojka i nije imao nikakav kontakt sa drugim ljudima. Ali to se promijenilo čim je došao u Selters – kaže izvor na početku razgovora i objašnjava da je DARKO već nakon prve terapije doživio anksiozni napad.

– Pacijenti u banji imaju terapiju strujom u zajedničkoj sobi i nikada nisu sami kada treba da rade vježbe. Darko je raspoložen otišao na prvu terapiju, ali čim je izašao iz sobe, doživio je pravi šok. U hodniku su ga sačekali novinari, od kojih je bezuspješno pokušao da pobjegne. Uslijedila je terapija u prepunoj sobi, a Darku je bivalo sve gore – i kaže da je Lazić trpio jak bol tokom prve terapije. Ipak, uprkos svemu, uspio je da uradi sve što su ljekari od njega tražili.

Čitaj još:   NAČIN NA KOJI JE VELJA MOBILISAO ČUVARE IZ CZ: Nadzirali ga, pa onda radili za njega godinama! (foto)

– SAMI Ljekari su odlučili da će Darku do daljnjeg fizioterapeut dolaziti u sobu tri puta dnevno, gdje će raditi neophodne vežbe. Osim toga, otkako je stigao u Selters, Darko nijednom nije otišao u restoran, već su mu obroke donosili u sobu. Smiješten je u poseban apartman, koji ima dvije sobe. U jednom spava njegova mama Branka, a u drugom su Darko i Marina- kaže izvor blizak medijima.

Lazićev prijatelj Miljan Vračević doveo je prije dva dana frizera iz Beograda u Mladenovac kako bi, prvi put nakon nesreće, ošišao Darka.

– Morao sam da dovedem Darku frizera, jer se baš zapustio. Šalu na stranu, ali baš je bio zarastao, pa mu je frizer dobrodošao- rekao nam je Miljan…

Čitaj još:   NOVE MJERE NA SNAZI: Parkovi zamjenili kafiće... (foto)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši