IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. decembar 2018. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan zahtjevan, Bik suzdržan, Blizancima problemi u ljubavi, Raku nesuglasice sa parterom, Lavu nedostaje podrška, Devica nesigurna, Vagi treba nova ljubav, Škorpija sklona prevari, Strijelcu slijedi zanimljiv dan, Jarac u neobičan susret, Vodolija napeta, a Ribe zadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 30.decembar 2018. godine.

OVAN
Moguće je da vam se nudi prilika za nove poslovne preokrete. Možete da očekujete pozitivne promjene. Djeluje vam da se partner ponaša drugačije prema vama i čini vam se da se situacija preokrenula. Problemi sa zuboboljom.

BIK


Razmišljate o pokretanju privatnog posla koji bi mogao da vam donese veće poboljšanje zarade. Dolazite do kontakta sa osobom koja će otvoreno pokazati da joj je stalo do vas. Stanje je sve bolje kada je u pitanju zdravlje.


BLIZANCI


Dolazite do novih kontakata i poznanstva koja bi za poslovno polje mogla da vam budu veoma značajna. Nakon iskrenog razgovora sa osobom do koje vam je stalo ćete lakše sami sa sobom razgraničiti. Problemi sa plućima.


RAK


Moguće je da ste pretjerano brzopleti i da ćete zbog toga praviti neke manje greške i propuste na poslovnom planu. Možete da očekujete strastven susret sa osobom prema kojoj gajite jake simpatije. Imate višak energije, prijaće vam trening.

LAV


Možete da očekujete povoljnu priliku za pokretanje novog posla. Pred vama je povoljna faza za preokrete i nova dešavanja. Možete da očekujete lijepu atmosferu sa simpatijom. Očekuje vas povoljan dan. Odlično zdravlje.

Čitaj još:   STRAVA I UŽAS : U SVIREPOM napadu UBIJENE 22 osobe- 14 DJECE, nekoliko živo SPALJENO…


DJEVICA


Radite prekovremeno i spremni ste da uložite maksimalan trud i napor kako biste ostvarili dosta bolju zaradu. Možete da očekujete da će vaš odnos sa voljenom osobom postati čvršći i stabilniji vremenom. Potrebna vam je fizička aktivnost!


VAGA


Preispitujete svoje planove i pitate se da li su dovoljno realni. Možete da očekujete splet srećnih okolnosti. Moguće je da ste imali neke probleme u braku ali i da ste stanje između vas i voljene osobe. Povedite računa o ishrani.


ŠKORPIJA


Možete imati manji nesporazum sa kolegama koji pokazuju da nemaju isto mišljenje i poglede na svjet kao vi. Dopada vam se osoba koju često viđate u svom bliskom okruženju i spremni ste da pokažete osjećanja. Jačajte imunitet.

STRELAC


Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, možete da se nadate poboljšanju okolnosti na tom polju. Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom. Možete da računate na pozitivne preokrete. Povedite računa o grudnom košu.


JARAC


Nemojte da donosite brzoplete odluke jer biste mogli veoma da se pokajete. İzbjegavajte promjene na poslovnom planu danas. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali za sada nemate simpatiju. Osjetljivi su vam stomak i crijeva.


VODOLIJA


Još malo ćete čekati na ostvarenje vaših poslovnih ciljeva, neke stvari vam se odlažu iako to niste planirali. Komunikacija sa voljenom osobom je postala prilično napeta i tenzična. Prolazan kašalj vas muči.

Čitaj još:   Darko gledao ljude kako umiru u postelji do njega, govori kako se OSJEĆA kada pomisli na najteže momente


RIBE


Ostvarićete značajno poboljšanje zarade. Generalno vas očekuje dan u kojem ćete biti zadovoljni svojim poslom. Želite da ostvarite stabilan odnos sa partnerom ali vam se čini da on uporno pravi iste greške. Prijaju vam svježe namirnice.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši