IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA, BEOGRAD: Djete viknulo “u avionu je BOMBA” , otac i on skinuti sa leta…

Kako se tvrdi, odmah je utvrđeno da je sedmogodišnje djete viknulo “bomba”, što je u prolazu čula jedna od stjuardesa, odlukom nadležnih organa putnici ostali u avionu…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Vijesti, subota, 05.01. 2018. 20: 59…  DRAMA, BEOGRAD: Djete viknulo “u avionu je BOMBA” , otac i on skinuti sa leta…

Na ukrcavanju na let JU374 od Beograda do Ciriha, večeras je putnik izazv-ao “pokretanje bezbjednosne procedure”, zbog čega je iskrcan na beograds-kom Aerodromu “Nikola Tesla”, saopštila je Er Srbija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeli su mjere iz svoje nadležnosti, a avion je po završetku svih bezbjednosnih provjera, sa zakašnjenjem od 40 minuta, poletio za Cirih, navodi se u saopštenju.

Er Srbija ističe da je postupila u skladu sa pravilima kojima se obezbjeđuje da bezbjednost putnika i članova posade bude na prvom mjestu.

Čitaj još:   SKANDAL U REŽIJI VULINOVE POLICIJE: Htjeli uhapsiti uglednog reditelja GORANA Markovića (video)

TV Pink je prethodno javila da je na letu Er Srbije za Cirih, jedan od putnika po ulasku u avion viknuo da je u avionu bomba…

Kako se tvrdi, odmah je utvrđeno da je sedmogodišnje djete viknulo “bomba”, što je u prolazu čula jedna od stjuardesa, pa su odlukom nadležnih organa putnici ostali u avionu.

Sedmogodišnji djecak bio je u pratnji oca V.J. (33) iz Beograda, a kape-tan aviona odlučio je da otac i sin budu skinuti sa leta, navela je TV Pink.

izvor agencije

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši