Wahiba, žena zbog koje je Frank Riberi prešao na islam…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ribery je već 15 godina u braku s Wahibom Ribery, Francuskinjom alžirskog podrijetla koja mu je potpuno promijenila život. Zbog nje je Ribery prešao na islam, a novinarima je rekao da ga je nova vjera ojačala kao čovjeka i kao igrača.

MINHEN:Svijet, Sport, Fudbal, Vijesti, četvrtak, 10.01.2018…19: 09…  Wahiba, žena zbog koje je Frank Riberi prešao na islam…

FUDBALSKI ili svijet SPORTA bruji o ispadu Francka Riberyja koji je jer je takav kakav jeste izvrijeđao novinare i javnost nakon što su ga optužili za rastrošnost.

Riberyja su optužili za snobizam nakon što je na Instagram postavio uz svoju fotografiju, odresak umočen u zlato, a on je nakon toga postavio bijesnu objavu na Instagram.

Čitaj još:   Delegacija Sandžaka na sastanku sa Erdoganom i turskim ministrima

“U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz od probušenog kondoma. Jebem vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo”, napisao je iznimno popularni fudbaler…

Ribery je već 15 godina u braku s Wahibom Ribery, Francuskinjom alžirskog podrijetla koja mu je potpuno promijenila život. Zbog nje je Ribery prešao na islam, novinarima je rekao da ga je nova vjera ojačala kao čovjeka i kao igrača.

Wahiba Ribery nije klasična WAGsica i zaista je samozatajna. Franku je rodila četvero djece koja nose imena Seif el Islam, Mohammed,Hizya i Shakinez Ribery.

Supruga Bayernove zvijezde ne krije da je velika vjernica pa je njezin a ne samo i nje Instagram profl prepun molitvi na arapskom, simbola mjeseca i zvijezde, ali i turskog predsjednika Erdogana čija je velika obožavateljica…

Čitaj još:   ŠTA POSLIJE KORONE: U kafićima PROVIDNI ZIDOVI, kupovina hrane će se POTPUNO PROMIJENITI ... (foto)

http://iBalkan.net.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši