HAPŠENJA ŠIROM SRBIJE: “SABLJA 2” policija uhapsila 150 ljudi…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Filip Korać na poternici zbog najtežih krivičnih djela, u koordiniranim akcijama policije tokom poslednjih 48 sati uhapšeno je više od 150 ljudi, među njima i vođe ozloglašenih kriminalnih klanova…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Vijesti, subota, 12.01.2018…08:39… HAPŠENJA ŠIROM SRBIJE: “SABLJA 2” policija uhapsila 150 ljudi…

Za Filipom Koraćem (39), desnom rukom Luke Bojovića, raspisana je crvena Interpolova potjernica zbog sumnje da je učestvovao u najtežim krivičnim djelima!

Srbija je podigla crvenu Interpolovu poternicu za Filipom Koraćem zbog sumnje da je izvršio i učestvovao u organizaciji nekih od najtežih krivičnih dela, rekao je danas Nebojša Stefanović, ministar policije.

Fiilip Korać je danas glavni čovek Bojovićevog klana, i označen je kao njegov najbliži prijatelj i saradnik.

Iako je uporan u tome da se ne bavi kriminalom, sva operativna saznanja smijestila su ga u taj kontekst – kao jednog od glavnih Bojovićevih ljudi za drogu i oružje, i posledica takvog ponašanja je crvena poternica Interpola.

Čitaj još:   DŽEHENEM I PAKAO SIŠLI U IZRAEL: Nećete vjerovati koliko je izmjereno "C" u Sodomu...

Do skoro, iako se njegova organizacija dovodi u vezu sa najtežim krivičnim djelima, policija nije uspjela da pronađe nijedan dokaz na osnovu kojeg bi Koraća stavila iza rešetaka.

Njegov dosije je bio skoro pa prazan, jedino hapšenje je doživeo u Zvorniku, kada je zadržan zbog ispitavanja o ubistvu Čede Đokića. DAKLE Đokić je ubijen snajperskim hicem dok je pio kafu na svojoj terasi, a Korać je navodno dan kasnije pokušao ilegalno da pređe granicu sa Srbijom. U pritvoru je zadržan 48 sati, nakon čega je pušten bez ikakve krivične prijave.

Posle Lukinog hapšenja u Valensiji, u februaru 2012, Korać je preuzeo Beograd, Srbiju, a zatim i Crnu Goru. Kako je glavna osoba za poslove Luke Bojovića, kojem je iz osvete ubijen brat Nikola,

Čitaj još:   Nedžib Kačar dozivao u pomoć, oceubicu vode na poligraf, oružje bacio u šaht...

Korać se sumnjiči da je bio aktivni učesnik mafijaških likvidacija u Srbji iz zbog toga je on trebalo da bude priveden u noćašnjoj velikoj akciji policije. Međutim, uspio je da pojbegne.

Korać se u medijima dovodio u vezu sa ubistvom Davorina Baltića, člana “kavačkog klana”, početkom prošle godine, ali je on poslije brojih sukoba “kavčana” i “škaljaraca” na beogradskim ulicama na izvjesno vrijeme pobjegao u Južnu Ameriku…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *