IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ima odličan dan za inspiraciju, Lav radi po svome, Vaga ima odličan dan za društveni život, dok Bik osjeća beskrajnu ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 19.januar 2019. godine.

OVAN


Vaš posao nije ono što ste željeli i sve više u njemu nalazite probleme. Razmišljate da ga promjenite. Iako je ljubav prema partneru još tu, svađe sa partnerom su sve češće. Moraćete da poradite na komunikaciji. Osjetljive oči.


BIK


Postoji mogućnost da ćete poželeti da napustite radno mjesto i potražite novi posao. Ako to uradit, ubrzo će vam se otvoriti nove mogućnosti. Sve više dobijate osjećaj da voljena osoba krije nešto od vas. Respiratorne infekcije.

BLIZANCI


Po pitanju zarade vam neće sve poći po planu i ostvarićete je teže nego što ste zamišljali. Osjećate veoma jaku povezanost sa trenutnim partnerom i vaše emocije su stabilne. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

RAK


Da biste se dokazali pred nadređenima i zasjenili ostale kolege, danas ćete dati maksimum u svemu što radite. Ne osjećate se dovoljno bliskim da pred partnerom pokažete baš sve svoje emocije. Moguća je prolazna glavobolja.


LAV


Sve što vamje važno danas ćete morati sami da riješite. Nećete se oslanjati na bilo koga iz svog poslovnog okruženja. Današnji dan je povoljan za početak veze. Ako imate simpatiju, zbližićete se. Povećajte unos magnezijuma.


DJEVICA

Čitaj još:   BITKA ZA BiH: Da se pamti 2. maj 1992, kada je odbranjeno Sarajevo... (foto i video)


Uspjeli ste uz puno truda da istjerate baš ono što ste željeli iako je na tom putu bilo mnogo prepreka. Sad je na vama da to što bolje iskoristite. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Manja ukočenost u leđima.


VAGA


Period koji vam slijedi je jako dobar po pitanju posla. Sve što već dugo radite će konačno dobiti opšte priznanje. Danas ćete pokazati još jednom voljenoj osobi da nije pogriješila što je izabrala baš vas. Odlično stanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Danas se osjećate umorno i nemate dovoljno energije da se nosite sa povećanim obimom posla koji vas danas očekuje. Ne osjećate da u vašem braku išta treba da se mijenja. Veoma ste zadovoljni. Problemi sa krvnom slikom.


STRİJELAC


Danas je dobar dan po pitanju posla. Lako ćete uspjeti da izvršite sve zadatke koji se nađu pred vama. Dan pred vama je bogat emocijama. Budite iskreni i prepustite im se. Uživaćete sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.


JARAC


Razmišljate o upuštanju u nove poslovne poduhvate koji zahtjevaju velika ulaganja, ali obećavaju dobit na duže staze. Vodićete važan i ozbiljan razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Pazite šta jedete, stomak vam je osjetljiv.

VODOLIJA


Obavezama se posvećujete sa mnogo motivacije i ništa vam ne pada teško. Očekuje vas povoljan dan za zaradu. U periodu koji dolazi ćete biti spremni da se otvarate po pitanju emocija. Glavobolja je moguća.

Čitaj još:   JANKOVIĆ PITA VUČIĆA: "Poznaješ li osobu koja je naručila ubistvo Olivera Ivanovića...?"


RIBE


Posle današnjeg uspjeha raspoloženje u vezi vašeg posla će se promjeniti. Pristupaćete mu sa više energije i motivacije. Da ne biste prešli preko svog ponosa, često povređuete svog partnera iako ga volite. Provjerite stanje hormona.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši