Dnevni horoskop za 27. januar 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu treba prijatelj, Bik praktičan, Blizanci misle na sve, slab imunitet muči Raka, važan dan za Lava,  Djevica netolerantna, Vagi treba zaljubljivanje, Škorpija individualista, Strijelac uživa u prirodi, Jarac zarađuje, Vodoliji fali novac, a Ribe predane poslu. Ovo je dnevni horoskop za 27. januar 2019. godine.

OVAN


Tokom današnjeg dana imate manjak strpljenja kada je u pitanju posao i lako ulazite u konfliktne situacije. Odlučili ste da ne želite da budete u vezi u kojoj ste nezadovoljni. Niste spremni da se mijenjate. Povišen krvni pritisak.


BIK


Pred vama je veoma povoljan period u kojem ćete moći da ostvarite poslovnu stabilnost. Skloni ste tajnim vezama i danas će vam se ukazati prilika da dođete do spajanja sa osobom koja je raspoložena za vezu. Nesanica vas muči.


BLIZANCI


Niste zainteresovani za poslovnu promjenu. Iako imate neke ponude smatrate da vam trenutni posao najviše odgovara. Partner vam postaje na neki način nesiguran. Vaš odnos je došao do ozbiljne krize. Nervna napetost.


RAK


Imate nove ideje i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako biste uspjeli da dođete do realizacije koju želite. Veoma brzo mijenjate partnera i na neki način donosite impulsivne odluke. Imate mnogo energije u sebi.

Čitaj još:   SARAJEVO: Povučene iz prodaje igračke iz Kine. ''ko je kupio neka uništi...''

LAV


Vi ste spremni da uđete u rizik ako smatrate da će vam se to isplatiti. Pred vama je dan koji može da bude jako povoljan za posao. Tražite partnera koji će pokazat istu dozu sposobnosti kao i vi. Izbjegavajte alkohol.


DJEVICA


Očekuju vas promjene po pitanju zarade. Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije ali to je samo privremeni pad. Imate neke dileme i niste sigurni koju odluku da donesete u vezi problema sa partnerom. Potrebno vam je više sna.


VAGA


Trpite veliki pritisak i zbog toga ste nezadovoljni poslovnom situacijom. Spremni ste da mijenjate posao čim se ukaže bolja prilika. Pokažite otvoreno voljenoj osobi šta biste promjenili u vašem odnosu. Čuvajte svoje zube.


ŠKORPIJA


Maksimalno ste posvećeni poslu i ponekad ne pravite nikakve pauze i odmore. Riješili ste da preuzmete inicijativu i da osobi koja vam se dopada to stavite do znanja. Spremni ste za početak nove veze. Ukočenost vas muči.

Čitaj još:   ISTANBUL: Priveden kontraverzni vođa kriminalne grupe Adnan Oktar...

STRİJELAC


Nemojte da očekujete da će neko drugi da riješi probleme koje sami treba da riješite. Posvetite se svom poslu. Dolazi vam susret sa osobom sa kojom je moguća ozbiljna veza na duže staze u budućnosti. Problemi sa bubrezima.


JARAC


Biće vam potrebno mnogo strpljenja da biste razriješili sve komplikacije na poslovnom planu. Pustite da se partner sam odluči na neke promjene u vašoj vezi. Nemojte da forsirate bilo kakve promjene. Smanjite unos slatkiša.


VODOLIJA


Finansijska situacija je promjenljiva i to vas jako nervira. Radite sve ono što je do vas da ostvarite poboljšanje situacije. Partner vam je vjeran i vi ste pored njega srećni. Imate konačno sve ono što ste želeli. Problemi sa vrtoglavicom.


RIBE


Pokažite da ste spremni da preuzmete veću odgovornost u poslovnom okruženju i za to ćete biti nagrađeni. Malo ste razočarani zbog situacije u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Dobro se osjećate i zdravlje vam je stabilno.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *