Pošla na sahranu, stradala na rampi, od automobila u kome se vozio, direktor Koridoda…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Stanika Gligorijević  (52) nastradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac, a među njima je i direktor “Koridora” Zoran Babić, automobil u kome se vozio, podnijeće ostavku…

BEOGRAD: Srbija, Ctna Hronika, Putovanja, Vijesti, petak, 01.02. 2019… 15: 58… Pošla na sahranu, stradala na rampi, od automobila u kome se vozio, direktor Koridoda…

Kako saznajemo, nesrećna Stanika je sa sestrom i zetom krenula stricu na sahranu…

Stanika je sijedela na zadnjem sijedištu „opela“, u koji je udarila „škoda“ od direktora „Koridora“…

Od siline udarca „astra“ se zakucala u „pasat“ koji je izlazio sa naplatne rampe, a koji je vozio Stanoje S. U „opelu“ pored Stanike nalazili su se njena sestra Mirjana A. i zet Zvonko su teško povređeni van životne opasnosti, kao i Stanoje S.

Čitaj još:   ZIBIJA ŠARENKAPIĆ: Da bismo brzo odgovorili na potrebe ŽENA KOJE SU PREŽIVJELE NASILJE, odlučili smo digitalizirati svoje usluge... (foto)

Podsjetimo, automobil u kome se vozio Babić učestvovao je u lančanom sudaru u Doljevcu, je poginula Stanika Gligorijević (52), a Babić zadobio otvoreni prelom butne kosti i pršljena.

Policija je danas uhapsila vozača automobila “škoda superb“ D. S. (35) iz Rakovice, koji je vozio direktora Koridoda, a koji je učestvovao u teškom udesu na naplatnoj rampi u Doljevcu, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Zoran Babić više neće biti direktor Koridora Srbije, izjavio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.

“Zoran Babić će podnijeti ostavku na mijesto direktora Koridora, on više neće obavljati ovu funkciju”, rekao je Stefanović i dodao da je dosadašnja istraga pokazala vozilo Koridora neprilagođenom i ogromnom brzinom ušlo u pojas naplatne rampe.

Čitaj još:   IGRA BEZ GRANICE: Tači- Svi Albanci pod jedan kišobran!!!

Istakao je da Babić nema ličnu odgovornost, jer nije upravljao vozilom, ali da je to, ipak, logičan potez…

“Uzimajući u obzir da je došlo u toj saobraćajnoj nezgodi do smrtne posledice, čini mi se da je to logičan potez”, dodao je Stefanović…

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *