IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan osjeća vrtoglavicu, Bik ima problema sa cirkulacijom, Škorpiji smeta ovo vrijeme, Vaga očekuje promjene – Ovo je dnevni horoskop za 04. februar 2019. godine.

OVAN


Možete da očekujete preokrete kada je u pitanju poslovno polje. Ništa neće biti onako kako očekujete. Moguće je da imate pogrešnu sliku o osobi koja vam se dopada i da ćete uskoro razbiti svoje iluzije. Vrtoglavica vas prati.

BIK


Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate konačan ishod situacije. Pazite da svojim ponašanjem dodatno ne zakomplikujete stvari. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI


Očekuje vas dobra atmosfera u komunikaciji sa saradnicima kao i povoljna prilika da ostvarite novu saradnju. Ako otvoreno pokažete svoje interesovanje, bićete veoma zadovoljni. Nema problema na ovom planu.


RAK


Neke nove vijesti vam pristižu ali vi kao da niste sigurni da li su to istiniti podaci. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova, moguće je pozitivno iznenađenje za vas. Prijala bi vam masaža.

LAV


Imate mnogo poslovnih obaveza pa vam je potrebna nečija pomoć kako biste sa svim tim mogli da izađete na kraj. Priželjkujete emotivne promjene. Smatrate da vas iz stanja apatije može izvući samo nov partner. Povećajte unos vitamina.

Čitaj još:   IBALKAN.NET: Čestitke Senadu Hadžifejzoviću, nakon 30 godina Centralnog Dnevnika... (foto i video)


DJEVICA


Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla kao i priliku da svima pokažete da ste na pravoj poziciji u pravo vrijeme. Ukoliko se budete prepustili emocijama, otkrićete neke nove stvari o sebi i partneru. Povedite računa o očima.


VAGA


Očekuju vas promjene na poslovnom planu. Ukoliko ste dobili novu ponudu, prihvatićete je i biti zadovoljni. Sa voljenom osobom imate probleme koje krijete od očiju javnosti. Pred drugima glumite idilu. Manje probavne smetnje.


ŠKORPIJA


Očekuje vas prilika da realizujete poslovni dogovor koji vam može biti od veoma velikog značaja. Nemojte da potiskujete svoja osjećanja jer se zbog toga možete osjećati jako loše. Problemi sa disajnim putevima.

STRİJELAC


Moguće je da je došlo vrijeme da se suočite sa realnim poteškoćama i nepogodama koje vladaju na poslovnom polju. Očekuje vas stabilna ljubavna situacija. Ako ste slobodni, moguć je flert. Povećajte unos gvožđa.


JARAC


Nije povoljan trenutak za velike rizike niti bilo kakve promjene. Potrudite se da na neki način održite postojeće stanje. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i nadate se da će ona umijeti da prepozna trud. Moguća je vrtoglavica.


VODOLIJA


Očekuje vas uspjeh na poslovnom planu. Dobićete podršku od važnih ljudi na visokom položaju. Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu sa osobom koja vas privlači. Moguće je da ta veza nosi komplikacije. Prija vam rekreacija.

Čitaj još:   PORUKA NOVOPAZARACA VUČIČU:"Što si jeo pitu, jeo si...!" (foto i video)


RIBE


Povoljan je dan za početak novog posla. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili uspješni. Očekuje vas velika ljubav sa partnerom kojeg ste upoznali nekako spontano u vašem bliskom okruženju. Dobro se osjećate u svojoj koži.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši