Dnevni horoskop za 5. februar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Rakove očekuje prilika za posao, Vage nemaju dobar odnos sa voljenom osobom – Ovo je dnevni horoskop za 05. februar 2019. godine.

OVAN

Imaćete sreće i uspjećete da ostvarite jedan veoma važan poslovni dogovor koji će na vas utjecati veoma pozitivno. Značajan dan za polje ljubavi je pred vama. Povoljna je faza za vjeridbu ili vjenčanje. Problemi sa vrtoglavicom.

BIK

Skloni ste tome da sumnjate u ljude sa kojima sarađujete. Moguće je da vam atmosfera u kolektivu unosi nemir. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Cirkulacija je malo slabija u predjelu nogu.

BLIZANCI

Vaša kreativnost će se pokazati danas u punom jeku! Možete da očekujete pozitivan period za poslovne promjene i nova dešavanja. Ako vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku ostvarićete vezu. Odlično zdravlje.

RAK

Očekuje vas prilika da dođete do boljeg radnog mjesta. Ako ste nezaposleni onda vas očekuje razgovor za posao. Spremni ste da uđete u brak i želite da osnujete sopstvenu porodicu. Hronični problemi vam se vraćaju.

Čitaj još:   Potresne poruke američke doktorke: AKO ME UBIJE KORONA, ŽELIM DA SE ZNA ... (foto)

LAV

Pred vama je pozitivan dan. Ne biste trebali da očekujete veliki broj poslovnih obaveza. Moguće je da ćete imati priliku da odmarate. Možete da očekujete da će vam simpatija danas uzvratiti interesovanje. Imate višak energije!

DJEVICA

Pred vama je mogućnost da pokrenete nov posao ili sopstveni privatni biznis koji može da krene jako dobro. Moguće je da vam brojne okolnosti stvaraju nervozu i da ne možete da se kontrolišete. Poradite na smirenosti.

VAGA

Mnogo poslovnih obaveza je pred vama danas pa je jako važno da budete maksimalno skoncentrisani kako bi sve završili u roku. Sa voljenom osobom nemate dobar odnos. Distanca postoji. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Opustite se tokom današnjeg dana jer vas ne očekuje preveliki broj obaveza. Možete da se nadate pozitivnom danu. Ukoliko ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Mogući problemi sa aritmijom i srcem.

STRİJELAC

Možete da očekujete podršku od strane osobe koja može da vam obezbjedi priliku za poslovno napredovanje. Očekuje vas komunikacija sa novom osobom koja će pokazati da ima ljubavne namjere. Dobro se osjećate u svojoj koži.

Čitaj još:   Crnogorci, dominiraju kokainskim rutama u svijetu

JARAC

Razmišljate o promjenama koje želite da ostvarite ali niste sigurni na koji način ćete pokrenuti nova dešavanja. Moguće je da je neka osoba iz vaše prošlosti želi da vas kontaktira ponovo. Respiratorni organi su osjetljivi.

VODOLIJA

Nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Dajete sebi priliku da se malo opustite i distancirate od posla. Povoljan je dan za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da pokažete svoja osjećanja. Problemi sa hormonima.

RIBE

Pred vama je veoma povoljan dan. Novi poslovni ugovor bi mogao da vam donese brojne beneficije. Upoznajete osobu koja djeluje kao da je na istim talasnim dužinama sa vama. Ojačajte svoj imunitet.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši