NOVI DETALJI NESREĆE: VODITELJICA TV PINKA USPJEŠNO OPERISANA-Ljekari SPASILI RUKU(FOTO, VIDEO)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Beogradska TV voditeljica Dea Đurđević poslije višesatne zahtjevne operacije na VMA izašla je iz sale danas oko 14 sati i prema prvim informacijama zahvat je protekao dobro. Ona je poslije operacije prebačena na odjel intenzivne njege.

Kako se nezvanično saznaje, zahvat je prošao dobro i ljekari su spojili ruku koju joj je otkinuo autobus u jutrošnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na Dedinju, ispred ulaza u KBC Dragiša Mišović. 

– Operacija je prošla mnogo bolje nego što smo se u prvi mah nadali – kazao je lokalnim medijima jedan od ljekara koji je učestvovao u operativnom zahvatu. 

–  Proradile su arterije i vene, presudna su sljedeća 72 sata. Dea je van životne opasnosti, sada je samo pitanje u kolikoj mjeri će funkcije njene ruke ostati sačuvane. Ipak, ponavljam, prošlo je daleko bolje nego što smo očekivali.

Čitaj još:   KOSOVO: Sprema spisak meta, ULAZAK u Interpol...

Podsjećamo, u Beogradu je kod bolnice ‘Dr. Dragiša Mišović’ rano jutros došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovala dva autobusa i tri automobila i u kojoj je teško ozlijeđena voditeljica na TV Pinku Dea Đurđević.

Sve je počelo lakšim sudarom Deinog i još jednog automobila. No kad je voditeljica izašla iz svog vozila kako bi s drugim vozačem porazgovarala o nesreći, na nju je naletio autobus i teško joj ozlijedio ruku.

Prve informacije su govorile da je mlada žena ostala bez ruke na licu mjesta.

Osim Dee, u istoj saobračajnoj nesreći teže su ozlijeđene još tri osobe. 

Nešto prije nesreće došlo je do puknuća vodovodne cijevi, a voda koja se pritom izlila na cestu stvorila je poledicu.

Čitaj još:   DRAMA NA GRBAVICI: Pucnjava i upotreba vatrenog oružja... (foto)

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši