Dnevni horoskop za 16. februar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu nije dan za zaradu, Bik prijateljski nastrojen, Blizanci angažovani, Rak čuva ideje, Lavu Vodolija smeta, Djevica ne umije da kaže ne, Vaga ima nove ideje, Škorpija balansira emocije, Strijelac čeka kraj dana, Jarac ima pogodan početak, Ribe ima promjene. Ovo je dnevni horoskop za 16. februar 2019. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.

Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko, da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vrijeme. Isokristite ga najviše što možete.

Bik 21.4.-21.5.

Nove ideje koje ste imali u skorašnje vrijeme, mogu vas motivisati da pozovete prijatelja sličnih interesovanja na razgovor. Željećete da podjelite svoja iskustva, saslušate njegovu stanu priče i izvučete neki smisao iz svega toga. To bi moglo da bude veoma važno, i ako u vam neke stvari baš i neće imati smisla odma na početku. Zapišite ih i pogledaje kasnije, možda izvučete nešto iz njih.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Poziv na neki socijalni događaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmjena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Ne bitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo i sortirajte utiske, u protivnom imaćete problema da zaspete.

Rak 22.6. – 22.7.

Duhovno prosvetljenje koje ste imali u poslednjih nekoliko dana, može vas usmjeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podjelite svoja iskustva na ovaj način. Osjećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas potjerati napred. Planirajte pažljivo. Čak i najbolje ideje moraju imati ram koji će ih držati i usmjeriti u pravom pravcu.

Čitaj još:   MLADI TINEJDŽER, Mirsad Hodžić iz Bijelog Polja, NAŠAO novčanik sa novcem i dokumentima i VRATIO ga vlasniku...

Lav 23.7.- 22.8.

Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posjetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas bi moglo da upadne u konfliktnu situaciju i razočara drugog.

Djevica 23.8. – 22.9.

Možda ćete imati napet san večeras koji će vam djelovati skoro proročki. Ova predosjećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz svijeta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osjećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Zapišite ih, tako da možete posle provjeriti. Možda vas rezltati iznenade.

Winter portrait of young beautiful woman covering face with woolen scarf. Closeup of happy girl feeling cold outdoor in the city. Young woman holding scarf and looking at camera.

Vaga 23.9. – 22.10.

Predavanje kojem ćete prisustvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam pružiti svu potrebnu podršku.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Prijatelj ili kolega sa posla će vam predložiti način na koji možete da uvećate svoju zaradu radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne nedelje ili čak mjeseci da se sve pripremi i pokrene, isplatiće vam se. Dobro provjerite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana i ako vam ideja i dalje bude zanimljiva krenite u realizaciju.

Strijelac 21.11.- 21.12.

Entuzijazam koji osjećate zbog duhovnog i psihičkog izčavanja daju vam optimistični pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizička energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-či, ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će željeti da vam se pridruže u ovoj aktivnosti.

Čitaj još:   ŠTA JEDAN OD Najvećih jugoslovenskih glumac rekao o Titu?!

Jarac 22.12.- 19.1.

Danas bi možda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno ni jedan od vas ne bi mogao sam doći. Vaše misli će teći sto na sat. Zaključci do kojih dođete će vas možda zauvjek promjeniti! Ne zaboravite da napravite belješke. Nećete želeti da zaboravite stvari koje ste čuli ili rekli.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o tome kako da postignete svoje ciljeve što efikasnije. To će vam pomoći da napredujete kako materijalno tako i duhovno i intelektualno.

Ribe 20.2.- 20.3.

Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promjeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni o ovoj promjeni, najbolje je da krenete sada, čekanjem možete samo da otežate proces prelaska.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši