IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA KARLEUŠA: “Moje najljepše, najmilije, najhrabrije! Hvala ti, živote moj”

Majka pjevačice Jelene Karleuše, bivša radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je u 61. godini. Divna je preminula danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti.

Jelenu je tužna vjest o smrti majke dočekala u Austriji, budući da je tamo sinoć imala nastup. Kako “Pink.rs” saznaje, Jeleni se slošilo kada je to čula.
– Jeleni su javili da joj je majka preminula dok je ona bila u Austriji. Malo je reći da nije znala šta ju je snašlo. U trenutku joj se i slošilo, prebljedela je i nije mogla ni da priča neko vrijeme od šoka, a onda je počela da plače – otkriva dobro obavješteni izvor. 

Pjevačica je nedavno je dobila nagradu za najbolji duet za pesmu “Bankina” Kada se obratila publici, tom prilikom je spomenula svoju majku Divnu Karleušu i zahvalila joj se na podršci koju joj je uvjek pružala.

“Ja ovu nagradu, on se neće ljutiti, posvećujem mojoj majci. Hvala lijepo.”

Divna je tada na svom Instagramu objavila kratku i jasnu poruku, kojom je stavila do znanja koliko je podržavala svoju ćerku.

Čitaj još:   DANAS JELENA KARLEUŠA PUNI 40 GODINA: Svi samo pričaju o poklonima koje je dobila!!!

“Moje najljepše, najmilije, najhrabrije! Hvala ti, živote moj”, napisala je Divna i stavila niz emotikona u vidu srca.

Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je tada počela.

Čuvena novinarka “Radio Beograda” nekada je bila veoma poznata kao radio voditeljka, pa se nakon 33 godina rada povukla iz novinarskog posla. 

Međutim, i dalje je bila u medijima, ali kao rijaliti učesnica programa “Farma”, “VIP Veliki Brat”, “Parovi”, “Akademija debelih”, 

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila kćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je kćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno.

izor: agencije

KARLEUŠA U PODLIVIMA: Na božićnom ručku bila je njena i Duškova porodica, a onda je USLIJEDIO HAOS

Jelena Karleuša je supruga Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu Read more

Komentariši