IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRASTIČNA PROMJENA VREMENA, TEMP PADAJU ZA 20 C, SNIJEG…: Gdje će, kada i koliko padati do naredne srijede…

VEĆ Danas se očekuje prolazna kiša u jutranjim satima, na istoku BiH…

SARAJEVO:Regija, Putovanja, Vijesti, ubota, 09.03. 2019… 07: 18 DRASTIČNA PROMJENA VREMENA, TEMP PADAJU ZA 20 C, SNIJEG…: Gdje će, kada i koliko padati do naredne srijede…

U Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, kiše će uglavnom biti prijepodne. Sredinom prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10°C, a najviša dnevna između 13 i 19°C.

subota 09.03.2018.
Uz ugodnije biometeorološke prilike i postepenu stabilizaciju vremena, većina populacije će se osjećati bolje. Više sunca poslije podne, uz svježije jutro i veče, povoljno će djelovati na osjetljive osobe, stoga bi se i tegobe vezane uz njihove bolesti trebale umanjiti. Preporučljivo je topliji dio dana provesti na otvorenom. 

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Povremeno jaki udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 8°C, a najviša dnevna između 15 i 21°C.

Čitaj još:   VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C...

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini jače naoblačenje i kiša u cijeloj zemlji. Na planinama snijeg. Od večernjih sati i tokom noći na utorak susnježica ili snijeg su mogući i u nizinama u centralnom i istočnom dijelu Bosne i istoku Hercegovine.

Dolaskom padavina vjetar mijenja smjer na sjever. U noći na utorak jačanje bure. Temperatura zraka prijepodne između 7 i 13°C, a u drugoj polovini dana u opadanju.

U utorak u Bosni i Hercegovini oblačno prijepodne. Slaba susnježica ili snijeg su mogući u jutranjim satima u centralnom i istočnom dijelu Bosne i istoku Hercegovine.

U drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 6°C, a najviša dnevna između 3 i 11°C…

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

VRIJEME U BIH: Žuti metoalarm, dva dana sunca, onda preokret…

Danas u Bosni i Hercegovini prijepodne sunčano vrijeme... U drugoj polovini Read more

Komentariši