POBRKAO LONČIĆE I 500 GODINA POD TURCIMA- Vučić: Jučer sam rekao srpsku riječ “sikter”!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dragi naši albanski prijatelji, džabe ste krečili, nema ništa od tog posla, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kosovskim vlastima povodom njihove platforme.

“Od razgovora nikada nismo bježali, ali da nas ucjenjujete i pravite budalama – taj film nećete gledati”, naglasio je Vučić u obraćanju građanima Smedereva.

Vučić se osvrnuo i na najavu zamjenika premijera Kosova Behgjeta Pacollija da će “slijedeće sedmice biti ukinute takse na proizvode iz Srbije i BiH pod uslovom da sjednu pregovarački timovi”.

“Da nastavimo, valjda pod uslovima njihove platforme, priznamo da je sve njihovo, da je Kosovo nezavisna država u kojoj treba da se formira specijalni sud pred kojem bi odgovarali Srbi za ratne zločine, silovanje Albanki, da se formira posebna komisija koja će da kaže koliku ratnu odštetu treba da platimo…”.

Čitaj još:   VUČIĆ LJUTİTO: Sulejman Ugljanin ima “puste želje neodgovornog političara”

On je ukazao da su Albanci iznijeli 10 stvari koje Srbija treba da uradi. Podsjetio je da nisu ispunili ni svoju jedinu obavezu iz Briselskog sporazuma – formiranje Zajednice srpskih opština, a potom su uveli takse od 100 odsto na srpsku robu ,što je kršenje CEFTA sporazuma i SSP, sve to, po Vučiću, jer imaju zaštitu velikih zapadnih sila”

Prokomentirao je i svoj jučerašnji oštar istup u kojem je poručio Albancima: “Bando iz Prištine, sikter sa tim papirom”.

“Nemojte da brinete, ljudi. Juče sam iskoristio jednu srpsku riječ u koju je stao sav srpski gnjev, a danas im poručujem ‘džabe ste krečili’, nećete gledati taj film”, naglasio je Vučić.

Čitaj još:   VUČIĆ POLUDIO, A IZGLEDA DA ĆE IH JOŠ "ĆERATI": Crna Gora zabranila ulazak na svoju teritoriju Matiji Bećkoviću, Čedomiru Antiću...

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši