VUK DRAŠKOVIĆ SASUO SRBIJI ISTINU U OČI: ” SRBIJA LIČI NA MAGARCA…

Lider SPO Vuk Drašković o slatkim neistinama koje se, kako tvrdi serviraju narodu.

– Narastaju kao pečurke nekakve stranke u Srbiji, nekakva udruženja koje zahtjevaju da se podiže zid prema Zapadu i da se država okrene vojnom i ekonomskom savezu s Moskvom, jer nam eto po njima Amerika i Evropa otimaju Kosovo, a nije ga Milošević izgubio, on ga je odbranio, a Rusija ga brani. To kod ogromne većine naroda, ubijeđen sam pije vodu, mada polako protokom vremena shvatiće tu neistinu.

Šta je onda rješenje?

– Ja se nadam tom konačnom ishodu da će napokon pobjediti to strateško opredeljenje 9. marta – Srbija na Zapadu. Ovako se ne može više, jer nam zemlja počinje da liči na onog Buridanovog magarca razapetog između dva plasta sijena Istoka i Zapada, a ne prilazi ni jednom ni drugom.

Čitaj još:   KATASTROFA U SRBIJI: Sve manje djece, evo koliko je ĐAKA NESTALO za godinu dana...

I na kraju lipsava gladan?

– Tako je. Znate, u tom tumaranju nama se Srbija prazni. Umnožavaju se opustjela Kosova i novočarnojevići. Upitanju su stotine hiljada novih ljudi koji odlaze iz zemlje.

Uglavnom mladi?

– Tako je, odlaze, a gdje odlaze? Na Zapad odlaze. Ne odlaze ni u Burundi, ne odlaze ni u Surinam, ni u Palau, ni u neke nove strateške prijatelje Srbije. To je jedna politika koja ne vidi opasnost od katastrofe da ostanemo bez naroda.


izvor: SB


Komentariši