IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horosokop za 20. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Bik šampion promašaja, Jarac i Ovan zajedno opušteni, Djevica nasjeda na glasine, Ribe robuju mašti, Škorpija magnetski privlači, Blizanci radnici mJeseca, ijavanturista visokih ciljeva, Vaga uplašena, Rak smjelo gazi, Vodolija mnogo htjela mnogo započela, ego sputava Lava. Ovo je dnevni horoskop za 20.mart 2019. godine.

OVAN


Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Moguće je da će vam se ukazati prilika da osobi koja vam se dopada otvorenije pokažete da želite više od prijateljstva. Puni ste snage.


BIK


Uspjećete da rješite neku dilemu koju imate od ranije. Ovaj dan vam je povoljan za nova poslovna dešavanja. Moguće je da vam se uskoro bliži vjeridba ili sklapanje braka sa osobom koju volite. Nizak pritisak vas prati.

BLIZANCI


Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je nečija pomoć. Pred vama je period u kom bi moglo da se desi razočarenje. Ljubavni partner nije ono što ste mislili da jeste. Dobro se osjećate i nemate probleme.


RAK


Možete da očekujete fazu koja vam u poslovnom okruženju donosi mir i stabilnost. Očekuje vas novo poznanstvo koje bi veoma uskoro moglo da dovede do nove veze. Prijaće vam šetnja i borvak u prirodi.


LAV


Postoje neke stvari koje vas na poslovnom polju jako opterećuju, a ne možete lako da ih riješite. Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo sa osobom koja će vam veoma otvoreno pokazati svoje interesovanje. Odmarajte što više.

Čitaj još:   Vic dana Mujo i aktuelna ljubavnica...

DJEVICA


Možete da očekujete generalno miran dan bez većih promjena. Poslovi vam idu sasvim stabilnim tokom. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vas očekuje uskoro ali moguće je da zapravo niste spremni za vezu. Problemi sa zubima.


VAGA


Potrebno je da imate više strpljenja kako biste mogli na pravi način da pristupite poslovnim problemima. Djeluje vam da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom i niste sigurni kako to da promjenite. Odmarajte danas.


ŠKORPIJA


Možete da dobijete nove vijesti koje će vam otvoriti oči i usmjeriti vas ka novim poslovnim odlukama. Povoljan je dan za rješavanje problema u braku. O nekim stvarima ćete moći iskreno da popričate. Povećajte unos tečnosti.


STRIJELAC


Moguće je da trenutno neke stvari ne idu onako kako ste zamišljali ali sve bi to moglo da se mijenja na bolje. Na neki način ste zbunjeni i nije vam lako da donesete pravu odluku. Moguć je pad imuniteta.

JARAC


Nakon drastičnih promjena iz prethodnog perioda, nije vam lako da se stabilizujete i zauzmete neki određen stav na poslovnom polju. Bićete srećni pored osobe koju iskreno volite. Moguć je nizak pritisak.


VODOLIJA


Nemojte da se zalijećete sa odlukama. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije. Ukoliko ste u braku moguće je da vas očekuje kriza kao i veće zahlađenje odnosa. Naglašeni su problemi sa probavom.

Čitaj još:   MILO Đukanović donio odluku: Izbor u 14 opština 23. oktobra... (foto, video)


RIBE


Niste sigurni da li da napustite stari posao ili ne. Imate utisak da će neke stvari morati uskoro da se mijenjaju. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom ćete poželeti vezu na duže staze u budućnosti. Problemi sa disajnim putevima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši