IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnovima dan za šetnju, Bik na distanci, Blizanci u prvom planu, Rakovi pomažu drugima, Lav hladan, Djevica brza u poslu, sve manje novca za Vage, Škorpija loša s ljudima, Strijelčeve čeka novac, Jarcu se otvara karijera, Vodolijama bolje u poslu, a Ribe imaju dobre ideje. Ovo je dnevni horoskop za 22. mart 2019. godine. B

OVAN


Dolazi vam značajno poboljšanje u odnosu na prethodni dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Ukoliko ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom sada je vrijeme da sve riješite. Moguća je malaksalost.


BIK


Nemate dovoljno povjerenja u saradnike ali ni u nadređene i čini vam se da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Posvećeni ste svom partneru i želite da u budućnosti pokrenete pitanje braka i zajednice. Slabija cirkulacija.

BLIZANCI


Možete dobiti pomoć od strane osobe za koju ste smatrali da nije dobra po vas. Očekuju vas iznenađenja. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali, ne možete da prestanete da mislite na nju. Nemate probleme na polju zdravlja.


RAK


Ostvarili ste sasvim stabilnu situaciju na poslovnom planu i zadovoljni ste sobom. Novo poznanstvo vas očekuje. Vi ćete biti spremni da otvoreno pokažete svoja osjećanja. Povedite računa o srcu.

LAV


Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da imate utisak da vas neki ljudi ne cjene dovoljno. Nova osoba koja je ušla u vaš život će uraditi sve kako bi pridobila vašu pažnju. Povedite računa o očima.

Čitaj još:   FILIP MIJATOV ZBRISAO IZ ZADRUGE: Nije izdržao ni tri dana, čeka ga PAPRENA kazna... (foto i video)

DJEVICA


Sve ide u dobrom smjeru i prilično ste zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period za posao. Vrijeme je da se suočite sa greškama koje ste pravili. Ni vi niste savršeni i sada je vrijeme da se izvinite partneru. Problemi sa stomakom.


VAGA


Konačno može da krenete uzlaznom putanjom ako budete dali sve od sebe. Ako ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati flert sa osobom koja je malo starija od vas. Povedite računa o sinusima.


ŠKORPIJA


Maksimalno ste okrenuti poslovnom polju i želite da zaradite što više novca kako bi neke druge probleme rješili. Ukoliko vam se dopada osoba koja je takođe rođena u vodenom znaku možete da očekujete vezu. Pazite na štitnu žlezdu.

STRELAC


Prekid saradnje može da vam donese veće preokrete u poslovni život. Trebaće vam vreme da neke stvari rešite. Ljubavna atmosfera je turbulentna i promenljiva. Pred vama je nepovoljan period. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

JARAC


Nećete biti opterećeni, možete da očekujete opušten dan kao i priliku da se malo odmorite od obaveza. Novo ljubavno poznanstvo vas očekuje. Ako ste već u vezi ili braku, pred vama je povoljan dan. Problemi sa krvnom slikom.


VODOLIJA


Pad koncentracije vam svakako ne pomaže da rješite nagomilane poslovne probleme. Problemi u vašem braku se iznova pojavljuju i nekada vam se čini da se vrtite u začaranom krugu. Provjeravajte krvni pritisak.

Čitaj još:   LONDON: Wimbledon zabranio nastup Rusima i Bjelorusima, stigla reakcija ATP- a! (foto, video)


RIBE


Poslovna stabilnost vam je ugrožena i vi ste spremni da uradite sve što je potrebno kako bi našli rješenje. Ukoliko ste slobodni, pred vama je povoljan period da nađete novu ljubav. Problemi sa bešikom i donjim stomakom.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši