IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS SUNČANO, SLIJEDI NAGLA PROMJENA: Od 23, do 12 C sa kišom i snijegom…

U Regionu Balkana danas se očekuje postepeno naoblačenje s slabom kišom koje će danas se proširiti na region, saopštio je Federalni hidrometerološki zavod…

SARAJEVO: Region, Putovanja, vijesti, ponedeljak,25.03. 2019…13: 39…DANAS SUNČANO, SLIJEDI NAGLA PROMJENA: Od 23, do 12 C sa kišom i snijegom…

U BiH sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom. 

Krajem dana očekuje se postepeni prestanak padavina. Vjetar će u Bosni biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini slab jugozapadnjak. 

Vjetar umjeren, povremeno jak, sjeverozapadni. Najniža temperatura od dva do devet stpeni, od 15 na sjeverozapadu, do 23 C na jugoistoku regije.

U Sarajevu prije podne pretežno sunčano, poslije podne postepeno kratko naoblačenje, uveče i tokom noći slaba kiša. Vjetar umjeren, sjeverozapadni. Najniža temperatura oko devet, najviša oko 20 stepeni C.

Čitaj još:   AKO BUDE REKONSTRUKCIJE VLADE: Ekspertska, politička, tehnička, prelazna ili manjinska– PITANJE JE SADA... (foto, VIDEO)

Od utorka do četvrtka promjenljivo oblačno i hladnije, ponegdje slaba kiša, na planinama slab sneg. Od petka sunčano i toplije…

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 8 stepeni, Ivan-sedlo i Sokolac 13, Kupres 14, Bihać, Bugojno, Jajce,Sanski Most, Srebrenica,Tuzla 16, Gradačac, Sarajevo i Zenica 17, Banja Luka, Bijeljina, Doboj i Prijedor 18, Drvar i Livno 19, Trebinje 22, Mostar 23 i Neum i Čapljina 24 stepena. 

Temperatura mora u Neumu u 14.00 sati iznosila je 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH…

http://ibalkan.net

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši