IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan brz, Bik dobija pare, Blizanci potiskuju svoje želje, Rak ima povoljan dan, Lav srećan zbog partnera, Djevica odlično, Vaga rasejana, Škorpija dobro, Strijelac tjera svoje , Jarac nervozan, Vodolija radi, Ribe se opuštaju. Ovo je dnevni horoskop za 28.mart 2019. godine.O

OVAN


Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspjeti da ostvarite zapažen uspjeh na ovom planu. Zaslužili ste slavlje! Preko kruga prijatelja dolazite do poznanstva koje bi moglo da vam bud važno na duže staze. Zdravlje je dobro.


BIK


Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vrijeme imali u planu. Dobro se osjećate jer važne stvari privodite kraju. Moguće je da ste spremni za novu ljubav. Pred vama je šansa za novu vezu. Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI


Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sreća je danas na vašoj strani kada je u pitanju posao. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada uspjevate da je šarmirate. Izbjegavajte masnu hranu.


RAK


Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom obavljenog posla danas. Riješili ste probleme koje ste imali sa voljenom osobom i spremni ste da nastavite dalje zajedno, jači nego ikad. Sasvim dobro.

LAV


Tokom današnjeg dana vas očekuje prilika da nekome budete podrška i oslonac kakva mu je potrebna. Na emotivnom planu biste mogli da imate neke komplikacije zbog ljubomornog partnera. Problemi vezani za krvotok.

Čitaj još:   SANJIN SEFIĆ, pregazio dvije studentice, zakukao na Sudu: "Kajem se, oprostite mi"... (foto)


DJEVICA


Riješili ste većinu važnih poslovnih problema i spremni ste da nastavite dalje sa onim što vam je stvarno bitno. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i zadovoljni ste vašim odnosom. Osjetljivi bubrezi i mokraćni putevi.


VAGA


Funkcionišete pod pritiskom i nije vam lako da napravite dobru organizaciju poslovnih obaveza. Ako ste slobodni možete da očekujete da ćete imati neko novo zanimljivo poznanstvo. Pad imuniteta je naglašen.


ŠKORPIJA


Došao je trenutak da se pozabavite problemima koje ste imali na ovom polju i da donesete neke konačne odluke. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada već neko vrijeme. Osjetljiv grudni koš.

STRIJELAC


Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je povoljan period za novu saradnju koja bi vam mogla doneti bolju zaradu. Bračni partner pokazuje da više nije srećan u braku i od vas traži da se mijenjate. Zdravlje je solidno.


JARAC


Nije vam lako da ispunite sva očekivanja koja postoje na ovom polju. Moguće je da je previše obaveza na vama. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert ali i da nećete biti spremni za nešto više danas. Mogući su problemi sa plućima.


VODOLIJA


Finansijska situacija vam polako ide na bolje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na poslovnom polju. Moguće je da komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna ali ima nade da će se popraviti. Bez problema sa zdravljem.

Čitaj još:   AFERA VRANJEŠ: JK TRAŽI POMOĆ OD VUČKA: Pomozite mi da zaustavim ovo LUDILO


RIBE


Nema potrebe da pretjerujete sa brigom kada je u pitanju posao. Vrijeme je da date sebi malo oduška. Zaljubljeni ste u osobu koja je više puta pokazala da takođe ima interesovanje prema vama. Potreban vam je

—— x3 dom

http://ibalkan.netsan!


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši