NOVI PAZAR: FILMSKA POTJERA -Bježao policiji kroz centar grada

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija u Novom Pazaru sinoć je uhapsila O.E iz Novog Pazara.
Naime, oko ponoći u Novim Pazarom trajala je policijska potjera za licem koje je napustilo kontrolno mjesto. Prestupnik je na kraju uhapšeno zbog više prekršaja, među kojima je i ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Novi Pazar lišili su slobode lice O.E. iz tog grada i odredili mu pritvor do 48 sati.

“Policija je zaustavila vozilo marke „golf 7“ nakon čega se vozač dao u bekstvo. U potjeru je krenulo više vozila. Sve je ličilo na filmsku potragu, jer je osumnjičeni bježao kroz prvomajsku ulicu, u kojoj vozila i ljudi ima u svako doba dana”izjavio je neimenovani izvor.

Čitaj još:   ROĐENA U SJENICI, GIMNAZIJA NOSI IME PO NJENOM DEDI- ISPOVJEST JELENE LOVİĆ KOJA JE PREŠLA NA İSLAM

Osumnjičeni je u jednom trenutku skočio iz vozila u pokretu i dao se u bekstvo trčećim korakom. Ubrzo su ga sustigli pripadnici MUP-a i lišili slobode.

Novopazarac O.E. je na kraju zaustavljen i lišen slobode zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *