Dnevni horoskop za 6. april 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan spreman, uspjeh za Bika, Blizanci srećni, Rak uznemiren, Lav autoritativan, Djevica voli dokazivanje, simpatije za Vagu, Škorpija zaljubljena, uspjeh za Strijelca, Jarcu treba savjet, Vodolija žudi za odmorom, a Ribe žive u mašti. Ovo je dnevni horoskop za 06. april 2019. godine.

OVAN


Moguće je da ste u nekom trenutku naprvili grešku koju sada treba da ispravite. Ne budite pretjerano ponosni i tvrdoglavi. Izbjegavajte konflikte sa voljenom osobom jer vam današnji dan nije povoljan. Bolovi u predjelu nogu.

BIK

Danas je idealan dan za početak posla, pa ako ste imali promhene u planu ili bilo kakvo pokretanje, posvetite se tome. Voljena osoba je pokazala da vas iskreno voli i da ima ozbiljne namhere. Dobro se oshećate i odlično ste raspoloženi!
 

BLIZANCI

Želite da se posvetite svom poslu i radite na tome da se maksimalno fokusirate na obaveze koje vas očekuju. Mogući je da vam se dopada osoba koja je na neki način popularna ili je poznaje veliki broj ljudi. Prehlada je moguća.
 

RAK
 

Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno razmišljanje o nekim većim promhenama. Intuicija vam govori da postoje neke stvari koje vas sputavaju na ovom polju. Važan je iskren razgovor. Potrebno vam je više odmora.

Čitaj još:   IZA REŠETAKA: Priveden Srećko Trifković sa Pala, poznati auto- mafijaš...

LAV

Niste sigurni da li će biti ispoštovani svi dogovori koje ste sklopili u prethodnom periodu pa vas to malo opterećuje. Voljena osoba će pokazati osjećanja prema vama i da je spremna da preuzme inicijativu. Smanjite unos šećera.
 

DJEVICA

Konačno ćete uspjeti da dođete do bolje situacije na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete imati i podršku na poslu. Ne očekuju vas veće promjene jer ste i vi na neki način digli ruke od ljubavi. Skloni ste upalnim stanjima.

VAGA

Obavićete sve ono što ste planirali bez većih poteškoća. Dobar dan je ispred vas i okolnosti vas podržavaju. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete pozitivne promjene i neko novo poznanstvo. Prija vam bavljenje sportom.
 

ŠKORPIJA

Nova poslovna dešavanja vam na neki način unose nervozu i nesigurnost moguće je da ne znate ka čemu da se okrenete. Želite stabilnost sa voljenom osobom ali niste sigurni da li ona sada ima iste želje. Mogući problemi sa bešikom.

STRIJELAC

Imate jako dobru komunikaciju u poslovnom okruženju što vam pomaže da neke projekte završite na vrijeme. Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete balans. Osjetljivi su vam sinusi. Pazite na zdravlje.
 

Čitaj još:   DRAMA: Emiru Spahiću, ex kapitenu BiH, otkazao bubreg... (foto)

JARAC

Očekuju vas promjene kada je u pitanju vaše radno mjesto, moguće je da dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja u poslovnom okruženju. Naglašen je povećan apetit.
 

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju vaše polje posla, možete da očekujete da nećete imati veće probleme i kočnice. Uskoro vas očekuje poznanstvo sa novom osobom koja će vam pružiti osećaj sigurnosti. Skloni ste gojenju.
 

RIBE


Imate dobre ideje koje treba da sprovedete u djelo. Na vašoj strani je i sreća i sudbina, samo treba da se pokrenete. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na polju emocija i da ćete biti zadovoljni. Problemi sa cirkulacijom.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši