EVO Kada i koliko će padati do utorka…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno nestabilno vrijeme a u planinskim područjima susnježica i slab snijeg…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, petak, 12.04.2019… 08: 59… EVO Kada i koliko će padati do utorka…

Jutarnji sati, prijepodne kiša očekuju u zapadnim, sjevernim područjima. U planinskim područjima susnježica i slab snijeg. Tokom dana padavine i u ostalim dijelovima zemlje. Jutarnja temperatura od 2 do 10, a najviša dnevna do 14 stupnjeva…

Biometeorološka prognoza

petak 12.04.2019.

Biometeorološka prognoza lošija u odnosu na proteklih par dan. Nestabilno vrijeme praćeno padavinama uzrokovaće jače tegobe kod osjetljivih osoba. Moguće su reakcije poput glavobolje, reumatskih bolova, nesanice. Dodatne poteškoće mogu uzrokovati i nešto niže temperature, ne samo u jutarnjim satima. Opšta slika, uz stabilnije vrijeme neznatno ljepša na sjeveroistoku zemlje.   

Čitaj još:   SPREMITE SE, DOLAZE KIŠA VJETAR I GRMLJAVINE: Ovo vrijeme se očekuje do petka ...

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u planinskim područjima susnježica i snijeg. U večernjim satima u Hercegovini postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 2 do 7,najviša dnevna do 13 stupnjeva.

U nedjelju umjereno pretežno oblačno vrijeme.Tokom dana u Hercegovni i u centralnim područjima Bosne moguća je slaba kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 9, a najviša dnevna do 15 stupnjeva.

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne kiša se očekuje u sjeverozapadnim područjima. Tokom dana, kiša se očekuje i u ostalim djelovima zemlje. Jutarnja temperatura od 2 do 9, a najviša dnevna temperatura do 17 stupnjeva…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši