IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pozitivan, Biku dan za prijatelje, Blizancima treba strpljenje, Rak neshvaćen, izazovi pred Lavom, Djevica ljubomorna, Vaga odlično, Škorpija uspješna, Strijelac ima dobar poslovni plan, Jarcu treba efikasnosti, Vodolija ima priliku za put, a Ribe pretjeruju u lažima. Ovo je dnevni horoskop za 19. april 2019. godine.

OVAN

Dobro razmotrite svaku današnju odluku i budite oprezni u svemu što potpisujete. Nećete uspjeti da sačuvate svoju vezu ako nastavite da pokazujete toliko nervoze. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti i vježbanja.

BIK

Očekuju vas pozitivne promjene. Ako ste u potrazi za novim poslom, danas bi moglo da dođe do značajnog događaja na tom planu. Period koji vas očekuje će biti prilično turbulentan. Prijaće vam rekreacija.

BLIZANCI

Danas nećete imati teškoća u ostvarivanju svojih planova. Možete se nadati velikoj pomoći sa strane. Dopašće vam se osoba koja je na neki način komplikovana i osjetljiva. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

RAK

Današnji dan je veoma povoljan na ovom planu. Uspjeh je izvestan u svemu što pokušate da ostvarite. Dolazi vreme da raščistite neke nerješene odnose iz prošlosti. Moguće je da vas čeka ne prijatan susret. Pod stresom ste.

LAV

Čini vam se da dosadašnji način funkcionisanja nije dovoljno efikasan i smišljate način da nešto promjenite. U trenutnoj situaciji nećete uspjeti da sačuvate voljenu osobu, raskid se bliži. Moguća je malaksalost i vrtoglavica.

Čitaj još:   Stotinjak građana, ispratilo vozilo sa sandukom Davida, uz uzvike “Pravda”... (foto)

DJEVICA

Vaša komunikacija sa saradnicima nije baš najbolja zbog čega često dobijate pogrešne informacije ili ste neinformisani. Kao da nemate volje za ljubav sada, pa pokazujete manjak emocije. Jetra vam je osjetljiva.

VAGA

Iako ne očekujete mnogo, trenutni posao može da vam postane jako pozitivno iskustvo. Potrudite se da ne propustite ni jednu jedinu priliku koja vam se ukaže. Vašu vezu sada najviše može da ugrozi ljubomora. Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Osjećate se veoma iscrpljeni svim problemima koji čekaju da ih rješite. Danas imate premalo energije i motivacije da se bavite bilo čime. Nemate hrabrosti da preuzmete inicijativu na polju ljubavi. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

STRIJELAC

U vama postoji ambicija i želja za uspjehom. Planirate da ga ostvarite svojim trudom i vrijednim radom i imate dovoljno energije i kvaliteta za to. Ako pokažete voljenoj osobi svoje emocije, biće vam lijepo. Zdravlje je solidno.

JARAC

Pokažite strpljenje i optimističn stav. Problemi koji vas muče nisu tako nerješivi, samo je potrebno više vremena. Kraj vaše veze se polako ali sigurno približava i vi ste toga svjesni. Problemi sa urinarnim putevima.

VODOLIJA

Moguće je da će doći neka uplata koju duže očekujete. Danas vam je povoljan dan na finansijskom planu posle dužeg vremena. Promjene koje vaš partner pokazuje će vas obradovati. Puni ste energije!

Čitaj još:   ZNAMO DA JE “kratkog fitilja” i burnog reagiranja i bježanja iz rijaliti programa... (foto i video)

RIBE

Vrijeme je da donesete odluku koja će veoma uticati na budućnost vaše karijere. U velikoj ste dilemi za šta da se opredelite. Kako vrijeme prolazi vaši sukobi sa voljenom osobom su sve ozbiljniji. Mogući su problemi sa grlom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši