Menadžer sve zna o Šabanu i DETALJIMA TESTAMENTA, a osvrnuo se na VANBRAČNOG SINA… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Šaban još prije četiri godine sastavio testament, da je on još tada saznao da sve što ima ostavlja- ženi i djeci…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti,,vijesti, subota… 20.04.2019…22: 28… Menadžer sve zna o Šabanu i DETALJIMA TESTAMENTA, a osvrnuo se na VANBRAČNOG SINA…

Menadžer Šabana Šaulića, Zvonko Grujić, kaže da je ime kralja ostalo bez mrlja. Njegova udovica Gordana vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unapred platili nastupe sav novac uredno je vratila.

Kada budem došao u Srbiju, otići ću kod Goce da se vidimo i popričamo, i naravno, posjetiću grob mog velikog prijatelja Šabana.

Ne znam zašto svi pričaju i pišu loše o Goci kad je ona žena zmaj!

Pa da li znate da smo sve u euro vratili gazdama klubova koji su sve pare i dali unapred?!

Sav novac je isplaćen. Malo poslije sahrane smo to regulisali i sada nikom se ništa ne duguje.

Ja sam Šabanu zakazivao te svirke, a on je sve pare uzimao unapred.Šabanu se nikad nije desilo da ima prazan lokal, uvijek sve napuni je do poslednjeg mesta’, kaže Zvonko:

‘On je meni mnogo pomogao u karijeri za mene je bio i ostao najbolji čovjek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke tajne i vid komunikacije, to nemam sa ostalim pjevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je za mene uradio! Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu?! Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim prije 17 godina – rekao je on za jedaan beogradski tabloid.

Čitaj još:   Krenuli prvi komercijalni letovi s beogradskog aerodroma... (foto)

Zvonko za Šabana koji je bio iskreni prijatelj ima samo pune riječi hvale. Njemu se kralj narodne muzike povjerio i kada je sastavio testament.

– Šaban je napisao testament još prije tri, četiri godine i tada sam znao da sve ostavlja svojoj djeci i ženi. Pa i kome će drugom nego porodici. On je najviše volio svoju porodici, obožavao je djecu i Gocu. Ona je veliki čovjek, prava dama. Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Voleo je da pjeva, samo nije volio putovanja i čekanje po aerodromu. Kao par, ona i Šaban su super funkcionisali. Za nju mogu sve najbolje da vam kažem. Ma za cijelu porodicu Šaulić”, rekao je Zvonko za pomenuti magazin…

Čitaj još:   PREDRAG Kon o proceduri pri ulasku i izlasku iz Srbije, nema besplatnog testa... (foto)

Takođe, on se osvrnuo i na vanbračnog sina Roberta, kog je, kako tvrdi, da je Šaban dovodio u Austriju…

“Robertu je isto pomagao. Pored toga što mu je kuću napravio, vodio ga je po Beču i nalazio mu posao, ali ovaj nije hteo da radi. Znate kako je na Zapadu – mora da se radi, nema druge, niko neće za džabe da ti da pare. Ne možeš čim dođeš u Beč da budeš direktor, a Robert je to hteo. Nije mogao ni Šaban za njega da ide i da radi. Pa nikom nije lako da radi, ali šta ćeš…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši