IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Urušio se hotel u Kosovskoj Mitrovici: Sumnja se da je jedna osoba zarobljena u ruševinama… (foto, video)

Dio nekadašnjeg hotela “Adriatik” u Kosovskoj Mitrovici urušio se danas popodne, a sumnja se da je jedna osoba zarobljena u ruševinama…

MITROVICA: Kosovo,Crna Hronika,vijesti, utorak…22.04.2019…23:02 Urušio se hotel u Kosovskoj Mitrovici: Sumnja se da je jedna osoba zarobljena u ruševinama… (foto, video)

Na svom Fejsbuk profilu gradonačelnik Kosovske MitroviceAgim Bahtiri.je apelovao na organe bezbjednosti da ulože maksimalne napore kako bi ova osoba bila spasena, javio je RTK2.

– Takođe, zahtjevam od građevinskih kompanija koje posjeduju sve ove i odgovarajuću mašineriju da hitno izađu na lice mjesta kako bi uklonili sve ruševine – poručio je Bahtiri.

Komandat policije u Južnoj Mitrovici Ahmet Džoši saopštio je da je policija dobila informaciju u 16: 55 časova da se zid srušio dok su četiri radnika radila.

Čitaj još:   PREDSJEDNIK OPŠTINE PRIBOJ: IZVINITE ME ZA NEPROMIŠLJENE STVARI KOJE SU UČINILI PRIPADNICI MOG NARODA

Kako Veriu info navodi, arhitekta je dao instrukcije da se sruši jedan od betonskih stubova ovog objekta i u tom trenutku se dogodio incident.

– Sumnja se da je jedan od radnika ostao u ruševinama i sve relevantne jedinice su na terenu. Ulažemo maksimalne napore da spasimo osobu koja se nalazi pod ruševinama, imamo bager iz opštine, objekat je veoma velik i moramo paziti da ne izložimo opasnosti druge radnike – izjavio je Džoši…

izvor agencije

Srbin nađen obješen o orah na Kosovu…

RTK na srpskom jeziku prenosi da je šef istražne jedinice Read more

KOSOVO: Kolone vojnih vozila Kfora na sjeveru…

Kako javljaju mediji sa sjevera Kosova, u koloni je bilo Read more

Komentariši