IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez novca, Bik bez snage, Blizanci nestrpljivi, Rak opterećam, Lav kasni, Djevica zatvorena, Vaga i Jarac u ljubavi, Škorpiju čeka neočekivano, Strijelac vrijedan, Vodolija u poslu, Ribe ispravljaju grešku. Ovo je dnevni horoskop za 02. maj 2019. godine.  

OVAN


Možete da očekujete period u kojem ćete uspjeti da dođete do važnih razrješenja na polju posla. Vrijeme je da se suočite sa okolnostima koje vas na neki način opterećuju. Sve ukazuje na prekid veze. Psihički ste napeti.

BIK


Imate dobre ideje koje možete uskoro da sprovedete u djelo a samim tim i da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Veoma ste harizmatični i lako ulazite u flert sa osobom koja vam se dopada. Puni ste pozitivne energije!

BLIZANCI


Težite tome da napredujete u poslu kojim se bavite i potrebno vam je još jako malo kako biste u tome uspjeli. Voljena osoba vam pokazuje da želi da napravite korak dalje u vašoj vezi. Ne osjećate se dobro.


RAK


Na površinu izlaze problemi koje ste u prošlosti pokušali nekako da zanemarite ili da gurnete pod tepih. Voljena osoba vam je posvećena i lijepo vam je kada ste zajedno. Pred vama je povoljan dan. Povedite računa o hormonima.

LAV


Očekuje vas veoma dobar dan za poslovno polje. Pred vama je prilika da nađete posao koji vam više odgovara od prethodnog. Sve ono što vam je potrebno ćete uspjeti da nađete na ljubavnom polju. Povedite računa o ishrani.

Čitaj još:   NEBOJŠA Medojević na konferenciji za novinare u Podgorici: Vlada CRNE GORE, zavisi od mene... (foto, video)


DJEVICA


Ostavljate dobar utisak na razgovoru za posao. Možete da očekujete da će vam se polje karijere pokrenuti. Maksimalno ste opušteni i lijepo se osjećate kada ste pored osobe koju volite. Uživate kada ste zajedno. Alergije vas prate.


VAGA


Očekuje vas prilika da dođete do ostvarenja poslovnog dogovora o kojem ste dugo mislili. Tokom ovog dana vas očekuju neki lijepi trenuci sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da ste skloni gojenju.


ŠKORPIJA


Moguće je da ćete danas odmoriti od napornih poslovnih obaveza koje ste imali i da će vam prijati da se više posvetite drugim stvarima. Veoma ste emotivni i nežni. Uživate u romantičnim trenucima. Nizak pritisak.


STRİJELAC


Povoljan je dan ako se bavite poslom koji od vas zahteva originalnost, kreativnost itd. Očekujete kontakt sa osobom koju volite. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Potreban vam je san.

JARAC


Dobićete mogućnost da napredujete u skladu sa vašim zvanjem i očekivanjima. Možete da očekujete da će voljena osoba biti tu za vas i u dobrim i u lošim trenucima vašeg života. Bez problema sa zdravljem.


VODOLIJA


Iako ste pravili neke greške na poslu, sreća vas prati tako da ste na neki način ipak spašeni od većih posledica. Očekuje vas nepovoljan dan za ljubav. Sa voljenom osobom imate odnos na distanci. Problemi sa kožom.

Čitaj još:   ZNAMO DA JE “kratkog fitilja” i burnog reagiranja i bježanja iz rijaliti programa... (foto i video)


RIBE


Možete da očekujete da ćete kroz razna putovanja koja vas očekuju uspjeti da ostvarite pozitivne pomake na poslovnom polju. Osoba sa kojom provodite vrijeme, vaš partner, možda želi više. Moguće su tegobe sa očima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši