ostali sportovi

RK NOVI PAZAR: ZAUSTAVLJEN NIŠKI EKSPRES

U utakmici play off-a Super lige Srbije za rukometaši, ekipa Novog Pazara je u dvorani Pendik savladali renomiranu ekipu Železničara iz Niša rezultatom 31:28. Da ne igra ime već da se dominacija i uloga favorita mora dokazati na terenu dokaz je i večerašnja utakmica u kojoj je ekipa gostiju na neki način podcijenila domaćina novajliju u Super ligi.Zaboravili su da je Novi Pazar regularni dio šampionata završio na sjajnom trećem mjestu odmah iza Dinama iz Pančeva i čuvene šabačke Metaloplastike dok su Partizan i Crvena Zvezda daleko ispod.

Nekako se sve večeras složilo u ekipi Novog Pazara, sjajne intervencije Gemaljevića, golovi Kaltaka, Slavuljice, Šaponjića, Miloševića, Rakića, Maksića te odlična rola graditelja igre Novog pazara Petra Žujovića koja mu je i donijela zvanje najboljeg igrača utakmice.
Dakle od prvog trenutka domaći su imali vodstvo koje se stalno povećavalo da bi iznosilo najviše pet a da bi se na poluvrijeme otišlo rezultatom 16:14 za Novi Pazar. 
Da je ponekad korisnije i bolje stotinak gledalaca od mase pokazali su gledaoci u dvorani Pendik večeras. To malo što je bilo, ka da svakoga dana igramo sa ekipom iz Seha lige, navijalo je sto posto praveći prijatnu, pobjedničku atmosferu.

U drugom poluvremenu Železničar je naložio lokomotivu i krenuo mnogo ofanzivnije i jače.Medjutim, opet je negdje kod Raške zapelo, lokomotiva je otkazala poslušnost i ni mrdnut.
Na drugoj strani domaći tim igra konstantno koncentrisano, prijednost Novog Pazara varira od jednog do pet golova razlike da bi meč privjeli kraju sa prosjekom tri gola u svoju korist 31:28.

Sve čestitke rukometašima Novog Pazara za koje ova utakmica ima veliki značaj jer su pobjedili zaista renomiranog protivnika i naravno za trenera Hasana Memića koji je unio u ekipu ponovo onaj pobjednički mentalitet, što je pronašao pravu taktiku za protivnika i postavio tako igru da su u pojedinim dijelovima utakmice gosti zaista djelovali nemoćno kao Vlak u snijegu.
Kao što i reče gostujući navalni napadač Vladimir Jeftić na press konferenciji poslije utakmice:
– Sasvim zaslužena pobeda rukometaša Novog Pazara i ja im od srca čestitam!

Autori: Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Mandatar MILOŠ Vučević tri sata obrazlagao ekspoze, poručio poslaniku Jovanoviću: Da danas imamo, izlaz na more lakše bi se borili za Kosovo, vi ste predali Crnu Goru… (foto, video)

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj…

3 sata ago

DANILO Marunović: IDEJA SE NE MOŽE UHAPSITI! (foto)

Ne želim više nijednom da čujem "analizu" kako se ova zemlja uvijek iz pepela rađala,…

5 sati ago

NIKOLA Đurašković: MILOŠE Vučeviću, želja će te biti! (foto)

Đurašković je komentarisao izjavu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića u kojoj je pomenuo…

5 sati ago

ADNAN Čirgić: Reakreditacija FCJK izuzetno važna, GORAN Danilović nije uspio da dovrši što je započela VESNA Bratić… (foto)

Nakon dobijene reakreditacije, ne očekujemo da će se za to vrijeme pritisci na FCJK obustaviti,…

5 sati ago

Ogorčenje u Hrvatskoj, ulica u PLJEVLJIMA nazvana po Branku Krvavcu: Crna Gora pošla tamo odakle je morala odavno pobjeći… (foto)

BRANKO Krvavac je pripadnik JNA. koji je stradao na dubrovačko hercegovačkom ratištu 23. oktobra 1991.…

5 sati ago

This website uses cookies.