IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U ČAČKU: Bračni par ZAROBIO, VEZAO I MUČIO kućnu pomoćnicu?!

Jelena Gostiljac (44) optužila je bogate biznismene Elenoru i Radimira Ć. da su je vezali i tukli u garaži pošto su je optužili da im je ukrala nakit i satove.

 Protiv njih su podignute krivične prijave za otmicu i mučenje.

Oni su prethodno optužili Jelenu da im je ukrala vrijedne satove i nakit, pa su je, kako se sumnja vezali, tukli i ponižavali, zbog čega je nesrećna žena tri dana provela u bolnici.

Molila za milost

Biljana Nastić, portparolka čačanske policije, potvrdila je da su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, protiv bračnog para podnijete krivične prijave.

– Oni se terete za krivična djela otmica i zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da su njih dvoje u kući verbalno i fizički napali 44-godišnju ženu koja je kod njih radila kao kućna pomoćnica. Tom prilikom žena je zadobila lake povrede – izjavila je Biljana Nastić.

Jelena je ispričala da već 10 godina radi za Ćurčiće i nikad ranije nije imala problema s njima.

– Tog 11. maja sam sišla u kotlarnicu njihove kuće, gdje inače peglam veš. Čim sam se presvukla, gazdarica mi je prišla i rekla da sednem, a onda je u kotlarnicu ušao i gazda. Odmah je počeo da viče: “Govori, kurvo, smrdljušo, kada si me pokrala? Kako si uspjela?” Bila sam zaprepašćena, nisam ni znala da su pokradeni. Pitala sam ih o čemu se radi, a on je nastavio da me vrijeđa, prijetio je da će me poslati na robiju. Uvjeravala sam ih da nemam ništa s tom krađom, molila sam ih da idem na poligraf, da pregledaju kamere, ali uzalud – priča očajna Jelena.

Tad joj je, kaže, Elena prišla otpozadi, zgrabila je za kosu i oborila na pod.

– Gazda mi je iz džepa uzeo mobilni telefon, a Elena je počela da me udara po glavi. Onda mi je gazda prišao i rukama me stegao za vilicu, dok sam još ležala na podu. Molila sam ga da mi ne polomi protezu, a on je rekao: “Kurvo, od mojih para si je pravila” – navodi nesrećna žena.

Čitaj još:   ‘NOĆNA MORA‘- UGLEDNI LJEKAR UMRO U APARTMANU NA LJETOVANJU U HRVATSKOJ: Organi mu otkazali za samo nekoliko sati, bratu poslao 1 poruku... (foto)

Zatim je, prema Jeleninim rečima, Radimir počeo da je udara po rebrima i da je šutira po nogama.

– Sve me je boljelo, ali nisu imali milosti. Gazda je u jednom trenutku rekao Eleni da donese konopac, da me vežu. Ona se vratila sa koturom široke lepljive trake, kojom su me oblijepili oko tijela, zapušili mi usta i postavili me na nekakvu ležaljku. Ležala sam tako zgrčena i preplašena, dok je gazda vikao da nikad više neću moći da se zaposlim u Čačku. Onda me je ponovo nekoliko puta snažno šutnuo u nogu – kaže Jelena.

Elena je zatim uzela Jeleninu torbu i viknula: “Kurvo grbava, to su moje pare! Imaš mojih 10.000 u novčaniku. Gdje su mi satovi, nakit, gde mi je zlato?”

– Ja ništa nisam mogla da im kažem, jer su mi usta bila oblijepljena lepljivom trakom. Dobila sam nagon za povraćanjem, počela sam da krkljam i da se gušim, a gazda mi je u poslednjem času strgao traku s usta i oslobodio mi ruke. Međutim, agonija se tu nije završila…Gazdarica mi je prijetila da će mi sjeći prst po prst dok ne priznam krađu, rekli su mi da su već angažovali ljude koji će me natjerati da se ubijem – priča Jelena, i dodaje da ju je Radimir potom zgrabio i bacio na ripstol za vježbanje, dok joj je Elena prijetila da će je držati zatočenu i tući “dok se ne u*ere i ne upi*a”.

– Molila sam ih i preklinjala da me puste… Poslije skoro sat vremena torture gazda je kazao: “Pusti to đubre da ide.” Izbacili su me iz kuće, a ja sam onako isprebijana i van sebe otišla kod prijateljice, koja živi u blizini. Kad sam joj ispričala šta mi se dogodilo, odmah me je odvela u policiju.

Čitaj još:   NOVA TUGA SREBRENICE: Brojni građani klanjali dženazu Zulfi Salihoviću- preživio je ‘KOLONU SMRTI’... (foto, video)

Prošla na poligrafu

Nakon što je dala izjavu u policiji, Jelena je otišla na preglede u čačansku bolnicu, gde su je zadržali naredna tri dana na liječenju. Po izlasku iz bolnice ponovo je saslušana u policiji, a zatim je prošla i na poligrafskom ispitivanju. Njena porodica je angažovala advokata i tužiće bračni par zbog brutalnog iživljavanja.

Jelena, inače, povremeno radi kao čistačica u još nekoliko firmi. Ima troje djece, a jedan sin joj u poslednje dvije godine radi u preduzeću koje je vlasništvo bračnog para.

Radimir je jedan od najbogatijih Čačana i vlasnik je nekoliko firmi.

izvor: agencije

 

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši