Crna Hronika

GLUMAC UDARIO BALERINU: “Bila je pijana,pljunula me… “?

Glumac Tanasije Uzunović u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao incident kada je balerini (31) D.K. udario šamar!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 21.05.2019…11: 09 GLUMCA UDARIO BALERIN: “Bila je pijana,pljunula me… “?

– Došao sam da odigram predstavu “Put u Damask”. Bila je strahovita buka. Slavili su zaposlenje u Narodnom pozorištu. Zamolio sam da se utišaju. Oni su igrali po stolovima. Jedan ljekar je gledao predstavu i zamolio je da ga sačekam. Nije mogao da uđe u klub. Bila je odlična predstava. Hteo sam da počastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se dešava u NP. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam da smanje buku. Ovo je Narodno pozorište. Pljunula me je. I rekla mi je ti ne znam koliko ja plaćam zakup i nećeš ti da mi govoriš. Sklonio sam je – rekao je Tanasije Uzunović. 

– Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo. Sa mojih 77 godina i operacijom srca nemam namjeru da nikog udaram. Bio sam zgrožen time što se dešava u klubu Narodnog pozorišta. To nije nivo jednog nosioca kulture. Ljudi izbjegavaju da dođu tu jer ne znaju šta će se desiti.

Čekao sam ćerku da dođe po mene i idem kući. Preko puta je kafić koji se zove Teatro, a svi glumci sjede tu. Platio sam i krenuo kući. Hvala koje su bile tu, dobijale su uvijek dobar bakšiš. Ovo mi se nikad nije desilo.

Ona mi je rekla kad sam je odgurnuo i “sad ću da ti Jebem majku”. Kad sam sišao dolje, sedela je s portirima. Gdje ćeš ti doći će policija. Sačekao sam ih u kafiću preko puta. Dao sam im svojim podatke – ispičao je glumac…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

15 minuta ago

ZAŠTO POLICIJA I SDT ĆUTE: Ko je nadzirao porodičnu kuću i uznemiravao porodicu Milivoja Katnića– ni zvaničnog saopštenja, ni odgovora na pitanja… (foto)

Nakon što je portal Standard objavio informaciju da je uznemiravana porodica bivšeg GST Milivoja Katnića,…

54 minute ago

FILIP Vujanović: Budućnost Crne Gore, nije u sukobu Crnogoraca i Srba, nego u okršaju Crnogoraca i Srba sa srpskim nacionalizmom… (foto, video)

Filip Vujanović, nekadašnji predsjednik Crne Gore i čovjek koji je raspisao Referendum o nezavisnosti, kazao…

1 sat ago

GI “21.maj”: Crnogorska sudbina i ovoga puta u rukama zapadnih saveznika… (foto)

Pritom, ističu, sve ovo ukazuje i na ograničenost Spajićevog razumijevanja šire politike. Podrška njemačkog kancelara…

2 sata ago

ADNAN Prekić: DARIO Vraneš oblikuje narativ da Pljevlja nijesu u Crnoj Gori… (foto)

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš na svaki način pokušava da uruši multietničko i multikulturno nasljeđe…

2 sata ago

MILE Dodik pao u očaj, nakon najave da će Crna Gora, podržati rezoluciju o Srebrenici: Nova vlada, antisrpska… (foto)

''Milo Đukanović je poražen na izborima, ali politika koja je po pravilu na štetu Srba u…

3 sata ago

This website uses cookies.