IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KFM Novı Pazar: Nadamo se POBJEDI i FINALU

Novi Pazar: Danas je održana Press konferencija uoči uzvratne polufinalne utakmice izmedju KMF Novi Pazar i KMF Nova Pazova. Utakmica će se odigrati sutra 24. maja (petak) u Hali Pendik u 21h i očekuje se prepuna dvorana jer to ova ekipa i zaslužuje svoji rezultatima i dosadašnjim uspjesima.

Prvo se obratio trener, domaće ekipe KFM Novi Pazar, Marko Gavrilović koji je rekao da u ekipi vlada pozitivna trema ali i da svi u klubu jedva
čekaju da utakmica počne.

Trener KFM Marko Gavrilović

” Napravili smo dosta velikih stvari poslednjih mjesec i po- dva ali ostaje jos ovaj korak da se plasiramo u finale a onda ćemo razmišljati o narednom meču i koraku. U Pazovi smo odradili vrhunski posao, pobjedili smo ” veliku” Pazovu ubjedljivim rezultatom od 5-0 a znamo da smo to i zaslužili. İskreno se nadam se da ćemo sutra završiti još taj jedan korak i da ćemo se plasirati u finale. Očekujemo punu halu Pendik i pozivam sve naše navijace DA DODJU jer je uz njih LAKŠE İGRATİ”, posebno je naglasio trener Gavrilović.

Nakon trenera KFM obratio se i sportski direktor- İsmail Dupljak, koji je izjavio da nakon onako brilijantne igre i pobjede u Pazovi nasa ekipa ne zaboravlja da je ista za respekt.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: SKANDAL na utakmici

Sportski direktor- İsmail Dupljak

”Mi to znamo i ozbiljno se pripremamo za ovaj revanš , i krećemo kao da smo izgubili a ne ubjedljivo pobjedili. Sve ovo predstavlja jednu veliku priču i veliko zalaganje i uprave i igrača u proteklih 6-7 godina koliko klub postoji. Nadam se da ćemo i ovu utakmicu dobiti i da ćemo igrati u finalu protiv vrlo dobre ekipe Ekonomca koja je već 10 godina šampion države a to će nam otvoriti vrata ostvarimo san futsal klubova u Srbiji da igraju u Ligu Šampiona. Ovo su realne želje našeg kluba i navijača” rekao je sportski direktor KFM Novi Pazar İsmet Dupljak.

Na kraju obratio se i igrač domaćeg tima Dejan Jovanović koji je rekao da će ova utakmica biti mnogo teža nego ona u Pazovi jer će ih istoimena ekipa ovog puta mnogo ozbiljnije shvatiti nego u prvom meču.

Dejan Jovanović

” Bice teško ali se nadamo pobjedi i istorijskom uspjehu ulasku u finalu play- off-a. Nadamo se punim tribinama jer smo to zaslužili svojim igrama i pobjedama, a onda su nam oni šesti igrač na terenu” završio je Jovanović.

Ekipa KFM Novi Pazar sigurno zalužuje da se sutra ispune sva mjesta na tribinama Pendika i pruži maksimalna podrška ovoj ekipi i zato svi sutra u 21 sat u HALA PENDİK .

Čitaj još:   NOVI PAZAR: NAGRADNA IGRA ZA GLEDAOCE BOKSERSKOG SPEKTAKLA

prilog pripremio: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši