IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Marija Šerifović i “Tropiko bend” otvorili Festival “Stari grad”

Brojna publika ispunila je čitavo gradsko šetalište, a nastup je počeo izvođenjem hit- singla “Pametna i luda”…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28. 07.2019… 07: 59… NOVI PAZAR: Marija Šerifović i “Tropiko bend” otvorili Festival “Stari grad”…

DUGO SE ČEKAO U SANDŽAKU Nastup popularne pjevačice zabavne muzike, Marije Šerifović i “Tropiko benda” otvoreno je prvo veče ovogodišnjeg Festivala “Stari grad“ u Novom Pazaru, a koji traje dva dana.

Brojna publika ispunila je čitavo gradsko šetalište, a nastup je počeo izvođenjem hit- singla “Pametna i luda”. Sudeći po uvodnim ovacijama i euforiji riječ je o jednom od najposećenijih koncerata organizovanih u okviru ovog festivala, koji se tradicionalno održava petanest godina unazad.

Na reprtoaru su prepoznatljive pjesme popularne pjevačice, nekadašnje pobjednice takmičenja “Pjesma evrovizije 2007“ u Finskoj. U sklopu ovogodišnjeg Festivala “Stari grad“ označene su četiri šoping zone sa radnjama koje učestvuju u manifestcaiji i koje za ovu priliku snizile cijene robe za sve posjetioce tokom trajanja festivala.

Čitaj još:   SARAJEVO: VELIKO FINALE KRIZE, Ljevica i desnica prijete blokadama!!!

Osim nastupa Marije Šerifović publika će Festivala uživati i u muzici tokom druge večeri koji je takmičarskog karaktera, a postavljena je i manja “dnevna bina“ na Gradskom šetalištu.

Festival je osnovan 2004. godine, a do sada je okupio najpriznatije pop i rok muzičare sa Balkana. Generalni pokrovitelji su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Novi Pazar…

http://ibalkan.net

DETALJI O STRAVIČNOM UBISTVU MAJKE U NOVOM PAZARU

NOVI PAZAR – U ulici Dubrovačkoj 416. u novopazarskom naselju Read more

STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: SIN UBIO MAJKU!

NOVI PAZAR – U novopazarskom naselju Selakovac večeras je došlo Read more

HOĆE LI SE PAZARCI VAKCINISATI ZA OBEĆANIH 3000 DINARA? (video)

Novopazarci se neće vakcinisati za 3000 dinara!!! https://youtu.be/hTailATdwF0 izvor: sandzakdanas

Komentariši