IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Goran Ilić novi trener OK NOVI PAZAR

Danas je u Novom Pazaru održana press konferencija Odbojkaškog kluba Novi Pazar, Novo rukovodstvo OK Novi Pazar na čelu sa predsjednikom Denisom Mavrić  i sportskim direktorom kluba Kemalom Šečeragić na današnjoj konferenciji je predstavila novog trenera Gorana Ilića i očekivanja za narednu sezonu…

Goran İlić se kratko obratio medijima i rekao da je sretan i da mu je velika čast što će biti trener OK Novi Pazari a sada je došao u novi klub gdje ga čeka novi izazov.

Nakon mnogo godina trenerskog iskustva kako u zemlji tako i inostranstvu, İlić je rekao da je primarni cilj da se klub vrati u vrh domaćeg prvenstva ali i da se stvori kvalitetna ekipa ne samo za novu već i naredne sezone kao i da se afirmisu domaći igrači iz Novog Pazara i blize okoline.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: MLADI RADNIK OZBILJAN PROTIVNIK... (foto galerija)

Odbojkaški trener Goran Ilić bio je trener mnogim klubovima- Ribnica , Spartak i drugi tri puta u karijeri radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Bio je na klupi Al Nasera iz Dubajia najpopularnijeg kluba u toj zemlji. Po riječim Ilića klupska odbojka u Emiratima je najcjenjenija u arapskom svijetu.

Autor: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

NOVI PAZAR: MLADI RADNIK OZBILJAN PROTIVNIK… (foto galerija)

Odbojkaši Novog Pazara su u Prvom kolu Banka poštanska štedionica Read more

NOVI PAZAR: ALIJA BEKRIĆ POTPISAO ZA OK NOVI PAZAR…

NOVI PAZAR – Odbojkaški klub Novi Pazar i mladi primač Read more

NOVI PREDSJEDNIK OK NOVI PAZAR DENIS MAVRIĆ

Danas je u Kulturnom centru odrzana redovna skupština Odbojkaškog kluba Read more

Komentariši