Dnevni horoskop za 1. jun 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan u novim obavezama, Bik siguran u sebe, Blizanci nervozni, Rak oprezan, Lav želi da mijenja stvari, Djevica nervozna, Vaga želi svima da ugodi, Škorpija ne unosi dovoljno tečnosti, Strijelac u dobrom poslovnom periodu, Jarac pred novim poznanstvima, Vodolija melanholična, a Ribe zaljubljene. Ovo je dnevni horoskop za 01. jun 2019. godine.

OVAN

Ostavićete veoma pozitivan utisak pri novom poslovnom razgovoru. Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Osoba koja živi u vašoj blizini će pokazati da ima želju da budete više od prijatelja. Problemi zbog iscrpljenosti.


BIK

Slobodno se suprotstavite tuđem mišljenju jer ćete na kraju dokazati da ste bili u pravu. Postoji mogućnost da sa voljenom osobom izgradite stabilan i dobar odnos ako o svemu budete uvjek iskreno pričali. Sve bolje na ovom planu.


BLIZANAC

Promjena posla je pred vama. Možete da se nadate veoma pozitivnom periodu za nova dešavanja i zaradu. Napeta atmosfera vas opterećuje i ne možete više da izdržite u vezi u kojoj su svađe konstantne. Mogući problemi sa kukovima.


RAK

Nije povoljan dan da donosite nove odluke na ovom polju. Sve ukazuje na to da biste lako mogli da napravite grešku. Prilično ste hladni i prema voljenoj osobi i nije vam lako da joj pokažete šta vas je povrijedilo. Izbjegavajte slatkiše.

Čitaj još:   HRVATSKA DOKTORICA SE JAVILA IZ ITALIJE: „Situacija je dramatična, spašavamo one koji imaju šanse preživjeti, lagali su nam da je virus malo jači od gripe…“ (foto)

LAV

Želite po svaku cijenu da pokažete da ste na ovom polju dominantniji od drugih i da ste na neki način pobjedili. Pokušajte da se ne obazirete na tračeve koji kruže oko vas. Važna su samo osjećanja. Bolovi u grlu.


DJEVICA

Opterećuju vas sitnice koje niste uspJeli da rİJešite na ovom polju. Moguće je da vam dosta toga stvara pritisak. Ne dopada vam stav koji je zauzela voljena osoba i teško vam je da se sa nekim stvarima pomirite. Problemi sa jajnicima.


VAGA

Skloni ste tome da pokrećete svađe sa osobom sa kojom blisko sarađujete jer ona neće da radi onako kako vi kažete. Ne umijete na pravi način da pokažete svoja osjećanja i vaš negativan stav odbija partnera. Potrebno vam je više sna.


ŠKORPIJA

Smatrate da je došlo vrijeme da polako mijenjate posao. Imate utisak da na trenutnom radnom mjestu ne možete da napredujete. Potrebno vam je više fleksibilnosti u stavu prema voljenoj osobi. Problemi sa sinusima.

STRIJELAC

Povoljan dan ako se bavite administrativnim poslovima ili ako čekate na bilo kakav papir. Imate priliku da birate sa kim ćete biti, udvarači vam se stalno pojavljuju. Emotivno polje vam je veoma uzbudljivo. Muči vas kašalj.

Čitaj još:   ISPLIVAO SNIMAK:Od Harisa ni traga ni glasa,djevojka mu u provodu! (video)


JARAC

Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude i potrudite se da sami odradite sav posao koji je pred vama. Pretjerano ste skloni svađama i tenziji pa bi partner mogao da počne da izbjegava vaše prisustvo. Mogući problemi sa jetrom.


VODOLIJA

Nalazite se ispred nove, važne životne odluke u kojoj ćete morati da pokažete koliko ste zapravo sazreli. Moguće je da između vas i voljene osobe nije dobra atmosfera već neko vrijeme i da vas to jako boli. Puni ste energije!


RIBE

Imate finansijske probleme i ne znate kome da se obratite za pomoć. Imate utisak da su sve okolnosti protiv vas. Moguće je da ne možete da se kontrolišete i da voljenoj osobi izjavljujete ljubav nekako brzopleto. Stres vam škodi.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši