IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JESU LI TESTOVI ”PROCURILI” IZ NOVOG PAZARA ???Odloženo polaganje male mature iz matematike!

Nakon što je izvršena kontrola i provjera testova u OŠ”Bratstvo” u Novom Pazaru, pomoćnica ministra prosvjete Vesna Nedeljković saopštila je da, što se tiče novopazarskih osnovnih škola, one su oslobođene sumnje da je od njih procurio test iz matematike u javnost i stigao do đaka.

Nedeljkovićeva se jutros, obraćajući se osmacima, izvinila zbog nastale situacije  u svoje i u ime ministra prosvete Mladena Šarčevića, čiju poruku je prenijela a to je da će svi koji su učestvovali u ovom nemilom događaju biti sankcionisani. “Kada se završi kompletna istraga koju Ministarstvo prosvete sprovodi sa Ministarstvom unutrašnjih posova, javno ćemo reći ko je glavni krivac”, kazala je pomoćnica ministra prosvete, Vesna Nedeljković.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Obustavljen saobraćaj na Ibarskoj na tri dana...

Da podsetimo, sinoć je  na društvenim mrežama kružio test iz matematike koji je vrlo brzo stigao do svih osmaka koji su jutros trebali da ga polažu u okviru male mature. Zbog toga je polaganje odloženo za četvrtak,19.jun, a kombinovi test polagaće se sutra kako je i predviđeno.

Izvor:Rtvnp

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši