IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPASNOST NA LJETOVANJU: Snimak iz Grčke zaprepastio sve, SMRTNA PRIJETNJA NA KORAK od ležaljke (video)

TREBA POGLEDATI Najnoviji snimak s jedne grčke plaže koji je zaprepastio sve redom…

SOLUN: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utotak,19.06.2019…19: 59… OPASNOST NA LJETOVANJU: Snimak iz Grčke zaprepastio sve, SMRTNA PRIJETNJA NA KORAK od ležaljke (video)

MOŽDA SE OVO DEŠAVA BAŠ IZA VAŠIH LEĐA, LJUDI, PAZITE SE! Smrt u Grčkoj vreba iza ležaljki…

Zmije ljeti nisu ni najmanje neuobičajena pojava. Svi znamo da gmizavci i sami izlaze iz raznih šupljina po najvećim vrućinama…

Ono u šta nismo sigurni jeste to da su turisti, koji i ove godine jedva čekaju da odu u jedno od omiljenih ljetovališta- Grčku, upućeni u ono što može da im se dogodi dok bezbrižno odmaraju na ležaljci. Ili barem misle da to rade.

Snimak koji je nedavno zabilježio jedan od turista zaprepastio je sve kada su videlji dvije zmije u ljutoj borbi.

Dok se mnogi ljudi sa prostora ex,yu spremaju da paklene dane provedu na moru u Grčkoj, naravno da razmišljaju o opasnostima koje vrebaju baš na piješčanim plažama omiljenih ljetovališta.

Čitaj još:   NJEMAČKA, OTVARA VRATA ZA RADNIKE: Historijski trenutak, evo šta se sve mijenja...

Iako mnogima padaju na pamet prevare, krađe i druge zavrzlame, opasnost se često nalazi mnogo bliže, samo na korak od udobne ležaljke gde uživate na suncu uz zvuke talasa.

Najnoviji snimak sa jedne grčke plaže je zaprepastio sve. Na njemu se vide dvije zmije u ljutoj borbi nadomak ležaljki, koje na momente izgledaju kao dvoglava zmija koja se izvija iz pijeska. 

Sigurni smo da ćete dobro obratiti pažnju kada gazite po vrelom grčkom pijesku…

Ne bismo mi da vas malerišemo, ali smo prilično sigurni da tu onaj ko je ili je najmanje kriv najlakše može da nastrada…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši