Crna Hronika

TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi… (foto)

STANOVNICI JEDNOG VELIKOG GRADA Već danima žale na toliku invaziju komaraca, da su insekti postali jako agresivni pa ljudi ne mogu da izlaze iz kuća…

OSIJEK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 20.06.2019… 10: 59… TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi… (foto)

Ivan Zgrebec poslao je ove fotografije redakciji portala 24sata.hr, a prizori su užasni…

“Nemoguće je izlaziti vani. Ne može se živjeti. Ne, ja u svojih 34 godine nisam vidio ovakvu najezdu”, kaže Ivan i dodaje da je ova fotografija njegovih leđa napravljena poslije samo 45 minuta šetnje po ulici!

Sada se ispostavilo i da su vlasti zaprašivale komarce samo i to po rubnom pojasu uz Osijek, ali nisu zaprašivali područje oko vodnih površina, gdje se komarci najviše legu…

Djeca koja su alergična na ubode komaraca zatočenici su svojih domova. To se posebno odnosi na to da je neobično što komarci u rojevima ulijeću i u njihove kuće, stanove i sobe.

“Koristimo sva sredstva protiv insekata, stavili smo i komarnike, ali oni su tu i svakako uspiju da uđu u kuću. Tu spasa nema. Ne smijemo ni ne samo da izlazimo, već ne može se živeti vani, ostaje nam samo da se zatvorimo u kuću”, kaže Ivan i dodaje: “Najgore je za djecu. Ne možete ni da se proba da zamisli niti razmjere te strašne pošasti. Potpuno smo nemoćni.”

“Ovo je elementarna nepogoda”, komentariše još jedan Osiječanin…

iBalkan.net/24sata.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDRA Vuković Kuč: JELENA Nedović, da se IZVINI- PES- u, više ne vjerujemo ni u šta što kažu… (foto, video)

Aleksandra Vuković Kuč (DPS) pozvala je poslanicu Evrope sad Jelenu da se izvini javnosti, Sjedinjenim…

1 sat ago

KENANA Strujić- Harbić ispravila MOMČILA Lekovića: Krštenicu ne mora da ima najmanje petina građana Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić- Harbić reagovala je mreži X na izjavu poslanika Demokrata Momčilo…

2 sata ago

SANEL Kajan- “UPOZORAVA na HRVATSKI BARBARIZAM”: Bošnjaci u Mostaru u opasnosti, ostavili pogrebne vijence, svijeće i smrtovnice na kojima su ožalošćene “BALIJE”… (foto, video)

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je na društvenim mrežama uznemirujuće fotografije…

2 sata ago

“POSTUPAK ZA NEVJEROVATI”: Za gašenje TV programa Federalna.ba, “BHRT uživa i nesebičnu podršku pojedinaca iz aktuelne vladajuće strukture”… (foto, video)

Ono što nije uspjelo ni najvećem zlu institucionalnom ili pojedinačnom od devedesetih godina pa do…

5 sati ago

This website uses cookies.