MONSTRUM: Banjalučanin SILOVAO kćerku…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Banjalučanin seksualno zlostavljao kćerku… Protiv D. B. iz Banje Luke podignuta je optužnica za krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina u sticaju sa krivičnim djelom upoznavanje djece sa pornografijom.

Optužnicu je podiglo Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci, a Okružni sud u ovom gradu donio je odluku da mu se pritvor, koji je prvim rješenjem određen 25. marta ove godine, produži do izricanja prvostepene presude, a najduže dvije godine od dana potvrđivanja optužnice. Kontrola opravdanosti pritvora vršitće se po isteku svaka dva mjeseca.

On je navodno iskoristio odsustvo supruge, koja je sa drugim djetetom bila u bolnici, i tada imao seksualne odnose sa svojom kćerkom.

Čitaj još:   U prelazu iz stare u novu godinu na ulicama grada na Bosforu 40.000 pripadnika sigurnosnih snaga...

Majka, kako saznajemo, nije znala da joj kćerku napastvuje suprug.

Ovaj monstruozan slučaj otkriven je kada se četrnaestogodišnjakinja povjerila svojim školskim drugaricama kada su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika.

Prijateljice su djevojčicu ohrabrile da sve prijavi rukovodstvu škole i otišle s njom da to i urade. Nakon toga su iz škole alarmirali policiju.

Nakon prijave osumnjičeni nije bio dostupan istražnim organima jer se nalazio u Hrvatskoj i za njim je raspisana potjernica. Uhapšen je 24. marta na graničnom prelazu Kamensko kada je iz Hrvatske ušao u BiH.

Odlukom Okružnog suda u Banjaluci tada mu je određen pritvor, koji mu je, a nakon potvrđivanja optužnice, produžen je do izricanja prvostepene presude.

Čitaj još:   Srbin,vozeći kamion, sudario se sa hrvatskim policajcima, stradao mladi policajac...

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši