IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVAKUACIJA, POZNATOG LJETOVALIŠTA: Vatrogasci ne mogu da se izbore sa PODMETNUTIM POŽAROM… (foto/video)

U tri oblasti na Eviji proglašena je vanredna situacija poslije nekoliko požara koji su izbili predhodnih dana…

AVLON(Grčka): Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti, nedelja, 07. 07.2019…18: 59… EVAKUACIJA, POZNATOG LJETOVALIŠTA: Vatrogasci ne mogu da se izbore sa PODMETNUTIM POŽAROM… (foto/video)

DANAS ALI KAO I PREDHODNIH DANA JE ALARMANTNO STANJE, VRŠI SE HITNA EVAKUACIJA POZNATOG LJETOVALIŠTA: Vatrogasci ne mogu da se izbore sa PODMETNUTIM POŽAROM… 

Generalni sekretar civilne zaštite označio je danas oblasti Avlona, Konistres i Tamineis u regionu Kimi- Aliveri kao zone kojima je neophodna hitna zaštita pošto im je požar naneo veliku štetu, prenose mediji…

Prvi od požara izbio je u četvrtak popodne u Manikiji, na poljoprivrednom zemljištu, dok su druga dva počela istovremeno, neposredno prije ponoći u četvrtak.

Prvi od požara izbio je u četvrtak popodne u Manikiji, na poljoprivrednom zemljištu, dok su druga dva počela istovremeno, neposredno prije ponoći u četvrtak.

Čitaj još:   MILOJKO Spajić: Stan u Beogradu bio bez upotrebne dozvole do 2022. godine, zato je tada upisan na moje ime... (foto, video)
Požar u Eviji

Evakuisano je pet naseljenih mjesta iz veluku pažnju i predostrožnosti.

Više od 300 vatrogasaca bilo je angažovano na gašenju požara u kojima niko nije stradao.

Požar u Eviji

U petak je uhapšen muškarac zbog sumnje da je podmetnuo požar…

Mediji prenose da protiv njega već postoji nalog za hapšenje zbog nekoliko pokušaja podmetanja požara u kopnenom dijelu Grčke.

izvor Foto: Reuters

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši