KONAČNO I ZVANIČNO: Fenerbahče i De Kolo skupa osvajaju Evropu…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De Kolo je u i zvanično u Fenerbahču stigao pošto mu se primamljivija sama ideja od povratka u NBA ligu…

ISTANBUL: Regija, Sport, košarka, vijesti, ponedeljak, 08. 08.2019…09: 48…  KONAČNO I ZVANIČNO: Fenerbahče i De Kolo skupa osvajaju Evropu…

KAKO NAM JE SAM REKAO VELIKI ŽOC DA JE SUDBINA UMJEŠALA SVOJE PRSTE I ETO : Izgubio je Željko Obradović Marka Gudurića i Nikola Mela, ali je veliki gubitak u rosteru već delimično nadoknađen – potpisao je Nando De Kolo!

IDEMO REDOM, Poslije NBA transfer bombe sa Kavajem Lenardom i Polom Džordžom u Los Anđeles Klipersima, evo i jedne detonacije u evropskim okvirima.

Ovaj transfer ide na azisku stranu Megapolisa i zaista to i jeste, pošto je De Kolo poslije ne tako velikog razmišljanja odlučio da opremu CSKA zamjeni dresom Fenerbahčea!

Čitaj još:   MONSTRUM SA NOVOG ZELANDA, POSLAO PISMO IZ ZATVORA: Pisao olovkom i uputio ga Alenu u Rusiji... (foto i video)

Kako je objavljeno, francuski as potpisao je sa istanbulskim gigantom ugovor na dvije godine, uz opciju automatskog produžetka saradnje na još jednu sezonu… 

De Kolo je u Fenerbahče stigao pošto mu se ideja o povratku u NBA ligu nije ni bila tako primarna. Prava na Francuza imali su Toronto Reptorsi, ali oni nisu imali namjeru da ga vrate, zbog čega su ga ubrzo učinili neograničenim slobodnim agentom…

Upravo tada je De Kolo odlučio da ostane u Evropi, a poslije višenedeljnog interesovanja madridskog Reala izabrao je saradnju s najtrofejnijim evropskim stručnjakom svih vremena. 

Nando de Kolo dolazi da obuče “modro- žutu” dres Fenera u Istanbul, kao aktuelni šampion Evrope, pošto je sa CSKA osvojio i drugu titulu u Evroligi, treću u karijeri.

Čitaj još:   VIC DANA Prolazio Švabo sa curom preko Bosne...

Odmah pošto je pokorio Stari kontinent De Kolo je istakao da mu je potreban novi izazov u karijeri, a u Turskoj će igrati prvi put u karijeri u klubu Fener koga prati preko 45 miliona navijača ne samo u Istanbulu, Turskoj već diljem planete…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši