HAOS: Gošća URLALA od BIJESA, Dušica joj rekla da NAPUSTI emisiju… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Matora, smiri se, usne su ti pomodrile – izjavila je voditeljak Dušica, ona je napustila studio, kako bi se smirila…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 18. 07.2019… 16: 39… HAOS: Gošća URLALA od BIJESA, Dušica joj rekla da NAPUSTI emisiju… (video)

Emisiju ,,Zadruga – narod pita” pored voditeljke Dušice Jakovljević  studio se ukrasile i zadrugarke Ana Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Kako je emisija bila puna turbuelncija, sledeća tema o kojoj su zadrugarke pričale je…

Ja se slažem sa ovim gospodinom, o tome ne odlučujem ja, ali prvo mora da se popriča. Vrlo moguće da će se ovo desiti – ubacila se Matora.

Prvo bih rekao Jovani i Sanji nešto. Ne znam kome se vi više dodvoravate, šta vas interesuje Ana i da li će ona vas pozvati, samo se ponižavate pred narodom. Za sve to je krivac David, on je krivac preko Ane. Ona je vas odgurnula zbog njega, to je moje mišljenje. Matora i Sanja furajte svoj fazon, dokazale ste svoje, to što vi govorite Ani, to je ona trebala da nazove odmah vas, ako je tolika drugarica, trebala je to da uradi. Nije narod lud, svi mi vidimo ko je i šta je. Drži svoju lepoticu pored sebe i uživaj  – ispričao je gledalac.

Čitaj još:   ŠESTERO IZBAČENO IZ ZADRUGE: Stanija uništena, Luna zabrinuta, evo imena finalista...

– Ja nisam glupa, nego imam potrebu nekome da objasnim šta se desilo – dodala je Jovana.

Ana i Jovana ponovo su došle u žestok sukob, gde su u počele u isto vrijeme da viču jedna na drugoj.

Davide nemoj da s*reš! Ja sam Ani uvek bila priajtelj! Jovana i ja smo bile uvek tu! – vikala je Sanja.

Matora lepo treba da kaže. Što je ti nisi nazvala i rekla joj:,,Izvini”? Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje! – ubacivao se David.

Ana, ako ja tebi kažem, da ne treba da radiš nešto i pričam ti za stolom i ustaneš i ispadneš budala. Neću da ćutim, nego ću da kažem ono što mislim. Izvini ako sam nekada bila surova, ali sam htela da te dozovem…

Tebe je tvoj dečko trebao da podrži. Moji te svi vole, očigledno da me u tvom društvu neko ne voli. Ni ja o Davidu nemam lijepo mišljenje, pa nikada nisam to rekla Ani!

Čitaj još:   KAD KOD, Muškarca počinje da otkucava biološki sat???

Sve vrijeme se Ana i David dopisuju, jedu g*vna, i znalo se da će ona da ćuti i uvijek će tako da bude! Ja nemam ljepo mišljenje o njemu, ali ga poštujem. Moj odnos sa Davidom, nema veze sa odnosom koji ima sa tobom. Zato i dolaze do ovih situacija! – odbrusila je Matora.

Matora, smiri se, usne su ti pomodrile – izjavila je voditeljak Dušica, oa je Matora napustila studio, kako bi se smirila.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši