NOVI PAZAR: Određen pritvor ubici Nedžiba Kačara…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DALAN Kačar se sumnjiči da je u Novom Pazaru, sa nekoliko uboda nožem ubio oca Nedžiba…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, subota , 27. 07.2019… 21: 59… NOVI PAZAR: Određen pritvor ubici Nedžiba Kačara…

Viši sud u Novom Pazaru, na prijedlog Višeg tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana D.K. (25) osumnjičenom da je 22. jula ubio oca, privrednika Nedžiba Kačara, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Prema nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni mladić se na saslušanju u Višem tužilaštvu branio šutanjem.

On se sumnjiči da je u noći između nedjelje i ponedjeljka, u porodičnoj kući u Radničkoj ulici u Novom Pazaru, sa nekoliko uboda nožem ubio oca Nedžiba.

Nakon ubistva, on je nož kojim je počinio zločin bacio u šaht udaljen stotinak metara od kuće, a oružje je policija pronašla nakon trodnevnog intenzivnog traganja.

Nedžib Kačar, jedan od najpoznatijih i najbogatijih Novopazaraca. Postao je poznat početkom devedesetih, kada je po povratku iz Francuske počeo da radi na otkupu deviza za jednu beogradsku banku, a ubrzo je osnovao i osiguravajuće društvo Sandžak broker. Trgovao je sa Turskom, osnovao je i političku partiju JUPI, a kasnije je Sandžak broker promenio ime u Mond, koje je imalo više filijala. Osnovao je i Pešter banku…

Čitaj još:   KRUŽILA MORBIDNA LAŽ: DA JE MUSTAFA NADAREVIĆ UMRO! Glumac se javio iz bolnice, evo kako se osjećam ... (foto)

Izvor: Radio Sto plus

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši