PRETUČENA, SRPSKA LOTO MILIONERKA: Irena se posvađala sa komšinicom…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NAPAD U LUSKUZNOM STAMBENOM KOMPLEKSU, Manekenku je BRUTALNO pretukao komšinicin brat…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 31. 07.2019…  20: 57… PRETUČENA, SRPSKA LOTO MILIONERKA: Irena se posvađala sa komšinicom…

Irena Matejić (44) iz Mladenovca, jedina je srpska loto milionerka koja je javno priznala da je dobila sedmicu, brutalno je pretučena 16.jula u luksuznom stambenom kompleksu u centru Beograda gdje je kupila stan!

Bogatašicu su pretukle komšije nakon što im je ona zamijerila da njihov pas neprestano laje...

Matijevićeva ja zadobila dvostruki prelom nosa i polomljena su joj dva rebra, a napadači još nisu uhapšeni.

Drama se odigrala oko 23 sata u ulazu zgrade. Irena kaže da je te večeri imala banalnu raspravu sa jednom komšinicom, manekenkom, čiji je pas lajao u zajedničkom dvorištu.

– Izašla sam na terasu i pitala je: „Može li to malo tiše?“ Ona mi odgovorila bezobrazno: „Ne može“. Izašla sam iz stana i spustila se u dvorište, bez ikakve namjere da se bijem ili svađam, već samo da popričam sa tom djevojkom – tvrdi Irena.

Međutim kako je rekla, njih dvije su skoro istog momenta potukle.

Čitaj još:   FATALNE POSLEDICE, SUNČANICA MOŽE DA VAS UBIJE: Rizik se povećava na ovoj TEMPERATURI... (foto)

– Htijela je da mi udari šamar, ali nisam joj dozvolila. Hrvale smo se, počupale, pa smo se razdvojile i ja sam otišla u svoj stan. Pet minuta kasnije, ta manekenka i njeni brat i dečko su mi pozvonili na interfon i tražili da izađem napolje. Da sam znala šta me čeka, nikada ne bih izašla – opisuje Irena.

Izašla je ispred zgrade, a komšiničin brat je, kako tvrdi, uhvatio je za ruku i povukao nazad u ulaz.

– Tada je pritrčao i njen dečko i počeli su da me udaraju pesnicama po licu i grudima. Za to vrijeme, ona manekenka i njena drugarica, koja takođe živi u našoj zgradi, držale su vrata od hodnika i nisu dozvoljavale radniku obezbjeđenja da mi pritrči u pomoć. Ne znam koliko je trajalo to iživljavanje jer sam se onesvestila. Tek kada me je taj radnik obezbjeđenja podigao na noge, došla sam sebi – priča loto milionerka.

Podsjetimo, Matijevićeva se prvi put našla u žiži javnosti 2011.kada je na lotou osvojila premiju od skoro dva miliona eura. On tada nije mogla da sakrije sreću, pa je čašćavala sve redom u jednom kafiću i vikala kako je dobila sedmicu, a 2016. godine prijetila je da će zapaliti autor-servis jer nije bila zadovoljna kako su joj popravili džip BMW X6…

Čitaj još:   U SRED BEOGRADSKE TVRĐAVE: Rukometaši Novog Pazara srušili Crvenu Zvezdu

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši