NOVI PAZAR: Edita, tvrdi da su je napali pred djecom u policiji…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gde je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika,Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 03. 08 .2019… 07: 47…  NOVI PAZAR: Edita, tvrdi da su je napali pred djecom u policiji…

JEDNA OD VRUĆIH TEMA PREDHODNOG DANA JE BILA DA JE Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gdje je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode. Ova njena priča privukla je pažnju mnogih sugrađana.

Njen status prenosimo u cIJelosti…

Dana 31.07.2019. godine u 12:30h bila sam sa dvoje maloletne dece, sinom R.H(17god) i R.E.(5god) radi podizanja licne karte svom sinu. Poslali su nas u tzv. Baraku broj 5, ispred koje se nalazilo 20 ljudi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. oktobar 2018. godine

UŠla sam u kancelariju kao svaki normalan gradjanin da bih pitala šta mi sve treba od dokumenata da bih podigla ličnu kartu. Zatražila sam papir i hemijsku, jedna od radnica mi je rekla da nema, a nje kolega je bio veoma ljubazan i dao mi papir i hemijsku.

Ja sam počela da pišem i u jednom trenutku sam izašla u hodnik da nastavim sa pisanjem dok je u jednom trenutku službena radnica Vesna Neđković izašla, otela mi papir i hemijsku i počela je da me udara i da me vuče, pred 20 svedoka, i moje dvoje maloljetne dece.

Moj sin (17) je makao Vesnu od mene, u tom trenutku službeno lice (policajka) se zaletela i udarila mog sina (17) dva puta u predelu ledja, tj. bubrega, sa pretnjama “Završićeš u zatvoru”.

Poslije toga im se pridružio još jedan policajac.Počeli su sve troje zajedno, nasilno da izbacuju mene i dva sina. Ispred PU Novi Pazar sam se onesvestila da bi na moje stanje Vesna Nešković rekla: ” Nemoj da glumis”.

Čitaj još:   BEOGRAD, EKSPLOZIJA: Bacilo bombu na starački dom... (foto)

Na to moje stanje niko od pripadnika PU Novi Pazar nije reagovao da se meni pruži bilo kakva vrsta pomoći.

Lišena sam slobode, dok je moj sin (5) vrištao i govorio: ” Pustite mi mamu, nemojte da je zatvorite.”

Držali su me 7 sati odvojeno od djece, a porodilja sam i imam bebu od 10 mjeseci.

Pozvan je Centar za socijalni rad da se meni oduzmu deca i odvedu u hraniteljsku porodicu. Oduzeli su mi i to pravo na jedan telefonski poziv da bih javila porodici gde sam, jer se moj suprug tada nalazio u Njemackoj.

Verovatno im je smetala moja marama koju nosim” , napisala je Edita Radetinac na svom fejsbuk profilu...

izvor RTV Novi Pazar

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *